NIŠLIJE HRABRO NA MARAKANI! Batak: Borbenošću, ritmom i agresivnom igrom da odgovorimo Zvezdi
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE HRABRO NA MARAKANI! Batak: Borbenošću, ritmom i agresivnom igrom da odgovorimo Zvezdi

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da će njegov tim pokušati Crvenoj zvezdi da odgovori borbenošću, ritmom i agresivnom igrom.

"Mi ćemo pokušati da im odgovorimo borbenošću, ritmom i agresijom i da tražimo našu šansu u tranziciji. Imamo kadrovske probleme. Zbog žutih kartona neću moći da računam na Vujadinovića (Nikola), Mlađovića (Bojan) i Arsića (Lazar) i to je ozbiljan hendikep za nas", rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju u subotu ekipi Crvene zvezde, u meču petog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Zvezda je vodeća na tabeli sa 91 bodom, ima dva više od Partizana, a Radnički je na petom mestu sa 48 bodova.

Dok se Zvezda bori za titulu u Super ligi Srbije, niški tim želi da dođe do četvrtog mesta, koje će najverovatnije voditi u evropska takmičenja.

Radnički Niš
foto: Starsport

Batak je dodao da je ohrabrujući podatak da je njegov tim na stadionu "Rajko Mitić" na poslednje dve utakmice primio samo jedan gol.

"Naravno da je Zvezda na tim utakmicama kontrolisala ritam, a da smo mi tražili svoje momente. Tako će biti i sada. O njima ne treba trošiti puno reči. Poseduju veliki kvalitet, što su dokazali i partijama u Evropi, imaju pojedince koji prave ozbiljnu razliku u našoj ligi, treba im pobeda za titulu i favoriti su", rekao je on.

Trener niškog kluba rekao je da ne treba gledati rezultate drugih timova, već je potrebno uraditi svoj deo posla.

"Nemamo lak raspored. Gostujemo Zvezdi i Partizanu, a između toga nam dolazi direktan konkurent TSC i pobeda u toj utakmici je uslov svih uslova za četvrto mesto. Najvažnije je da mi i dalje držimo sve u svojim rukama i da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Biće teško, ali učinićemo sve što je do nas da ostvarimo cilj", zaključio je Batak.

Meč između Zvezde i Radničkog iz Niša na programu je u subotu od 17.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track