TERZIĆ PONOVO O DZJUBI: Evo šta je direktor Zvezde rekao o transferu sjajnog Rusa! Pomenuo i PLATU
Foto: AP/Jonathan Nackstrand, Nemanja Nikolić

ruska enigma

TERZIĆ PONOVO O DZJUBI: Evo šta je direktor Zvezde rekao o transferu sjajnog Rusa! Pomenuo i PLATU

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom je za ruske medije govorio o mogućem prelasku fudbalera Zenita Artjomama Dzjube na beogradsku "Marakanu".

Potvrdio je zainteresovanost crveno-belih, ali nije mogao da precizira do kog se stadijuma došlo u pregovorima. Neki ruski mediji su vrlo skeptični, pa ističu da je još uvek sve na dugom štapu.

- Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji - rekao je Terzić ruskim medijima.

Terzić nije hteo da govori o finansijskim uslovima koji će biti ponuđeni Dzjubi.

- Spremni smo za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano govoriti. Ali, mi radimo sve što u našoj mogućnosti da bi obe strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije - dodao je Terzić.

Artjom Dzjuba
foto: AP

Kako kaže, dobro poznaje stil igre iskusnog ruskog igrača.

- Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima - zaključio je Terzić.

Dzjuba godinama igra za Zenit za koji je ove sezone postigao 13 golova i upisao 10 asistencija na 36 odigranih utakmica. Dzjuba ima 33 godine i već je u poznim igračkim godinama, ali ima veliko iskustvo, kako na evropskom klupskom, tako i reprezentativnom nivou.

Tokom karijere igrao je još za moskovski Spartak, Tom, Rostov, Arsenal iz Tule.

U nacionalnom dresu odigrao je 55 mečeva i postigao je 30 pogodaka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track