RAZOČARANI VLAHOVIĆ UMALO ZAPLAKAO NA KLUPI: Alegri prokomentarisao reakciju Srbina! Ovo niko nije očekivao! (VIDEO)
Foto: Printscreen

emotivna reakcija

RAZOČARANI VLAHOVIĆ UMALO ZAPLAKAO NA KLUPI: Alegri prokomentarisao reakciju Srbina! Ovo niko nije očekivao! (VIDEO)

Fudbal -

Srpski napadač nije mogao da kontroliše emocije nakon izlaska iz igre.

Fudbaleri Juventusa doživeli su šokantan poraz na svom terenu.

Đenova je nakon preokreta savladala torinski klub rezultatom 2:1, a srpski napadač Dušan Vlahović četvrti meč zaredom nije uspeo da se upiše u strelce.

Vlahović nije završio utakmicu protiv Đenove, pošto je trener Masimilijano Alegri odlučio da ga izvede iz igre u 74. minutu.

Odluka trenera potpuno je "slomila" mladog srpskog asa, koji je do kraja meča sedeo na klupi sa tužnim izrazom na licu. Na momente je delovalo da su mu oči pune suza.

Naravno, italijanski novinari su primetili njegovu reakciju, pa su odmah nakon meča zamolili Alegrija da je prokomentariše.

Zanimljivo, umesto kritika, koje smo već navikli da slušamo na račun Vlahovića, usledile su pohvale.

"Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega. Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti njegov definitivna napredak u dinamici njegovih perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol", rekao je Alegri.

Juventus već u sredu igra protiv Intera u finalu Kupa Italije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track