Ronaldo napušta Real?!
Foto: REUTERS

Nezadovoljan

Ronaldo napušta Real?!

Fudbal -
Kristijano je revoltiran jer mu Real nije dovoljno pomogao da osvoji titulu najboljeg igrača sveta u izboru FIFA

MADRID - Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo izrazio je želju da napusti madridski Real, jer je prema pisanju španskih medija, Portugalac nezadovoljan tretmanom u kraljevskom klubu.

Prve znake nezadovoljstva Ronaldo je pokazao na utakmici protiv Granade, kada nije proslavio ni jedan od svoja dva postignuta gola, prenosi DPA.

"Ne proslavljam svoje golove kada sam tužan i razočaran, postoje određene profesionalne obaveze koje klub nije ispunio i za koje klub zna", objasnio je Ronaldo posle utakmice sa Granadom u Primeri.

Ronaldo je rekao da njegovi saigrači znaju za njegov problem, ali je dodao da ipak ne želi da previše razgovara o svom statusu u klubu.

"Ne osećam se dobro, ali želim da igram za Portugal u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine" najavio je Ronaldo.

Prema pisanju španskih medija, Ronaldo je revoltiran jer mu Real nije dovoljno pomogao da osvoji titulu najboljeg igrača sveta u izboru FIFA.

Ronaldo i dalje nema najbolji odnos sa navijačima Reala, iako je svojim igrama najviše doprineo u osvajanju prošlosezonske titule.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track