ZVEZDIN VELIKI TALENAT JE PRIKLJUČEN PRVOM TIMU: Deki je doneo odluku, mladić se iz Grafičara već preselio na Marakanu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

mudar potez

ZVEZDIN VELIKI TALENAT JE PRIKLJUČEN PRVOM TIMU: Deki je doneo odluku, mladić se iz Grafičara već preselio na Marakanu!

Fudbal -

Klub ovom odlukom želi da pokaže mladiću da za njega ozbiljno računa za sledeću sezoni

Crvena zvezda veruje u mlade snage! Strahinja Eraković eksplodirao je ove sezone, a njegovim stopama će talentovani Stefan Leković, koji od danas radi sa prvim timom.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prema saznanjima Kurira odlukom Dejana Stankovića, Stefan Leković će do kraja sezone, tačnije dva puta nedeljno, trenirati sa prvotimcima Crvene zvezde na Marakani. Iako je od zime registrovan za Grafičar, ova odluka struke pokazuje da se na mladog Lekovića ozbiljno računa za sledeću sezonu.

Stefan Leković (18) bio je standardan kod trenera Marka Neđića u Grafičaru, na poziciji štopera. Odigrao je devet utakmica, a klub je uspeo da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije. Mladi defanzivac treniraće kod Dejana Stankovića, s tim što će za "grafose" odigrati još dve utakmice do kraja prvenstva.

Stefan Leković
foto: Starsport

Stručni štab prvog tima ovim potezom želi da pruži priliku Stefanu Lekoviću da se što bolje adaptira na prvi tim, upozna saigrače sa kojima će raditi od leta u novoj sezoni. Plan uprave kluba je da na letnje pripreme pored Lekovića krene još nekoliko fudbalera Grafičara.

Stefan Leković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Stefan Leković produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom u ferbuaru do leta 2026. godine. Za njega je veliki interes pokazao Real iz Madrida, još u septembru prošle godine, međutim Crvena zvezda ni po koju cenu nije želela da se odrekne talenta koji bi u narednim godinama mogao klubu da napuni kasu unosnim transferom u inostranstvo.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track