DUŠANOVA MAGIJA NEDOVOLJNA JUVENTUSU! INTER OSVOJIO KUP ITALIJE Vlahović blistao, ali 2 PENALA su presudila Staroj dami (VIDEO)
Foto: Profimedia

finale kupa

DUŠANOVA MAGIJA NEDOVOLJNA JUVENTUSU! INTER OSVOJIO KUP ITALIJE Vlahović blistao, ali 2 PENALA su presudila Staroj dami (VIDEO)

Fudbal -

Vlahović je postigao gol, ali to nije bilo dovoljno za Juventus. Inter je osvojio Kup Italije pobedom 4:2 posle produžetka (2:2 - posle 90 minuta)

Juventus - Inter 2:4 (2:2 posle 90 minuta)

(Sandro 50, Vlahović 52 - Barela 6, Čalhanoglu 80. penal, Perišić 98. penal, 102)

Spektakularan meč u finalu Kupa Italije. Inter slavi, a Juventus i Vlahović tuguju. Stara dama bila je na korak od velikog preokreta, ali su je neshvatljivi potezi ostavili bez trofeja.

Napravili su fudbaleri iz Torina dva penala - prvi u finišu meča, drugi u produžetku. Kada se to desi, ishod ne može da bude pozitivan.

Dušan Vlahović odigrao je sjajan meč i u 52. minutu dao gol koji je doneo Juveu tada preokret - 2:1.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kako je Dušan pogodio mrežu rivala? Maestralno. Dobio je loptu u prostor, fantastičnim driblingom izbacio odbranu Intera i zakucao loptu iza leđa Handanovića.

POGLEDAJTE TAJ GOL VLAHOVIĆA:

Međutim, slaba vajda. Prvo je Čalhanoglu sa bele tačke u 80. minutu doneo Interu 2:2, a onda je isto sa kreča Perišić u produžetku doveo Neroazure u vođstvo (98. minut).

Isti igrač maestealnim golom potvrdio je pobedu Intera u 102. minutu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track