POSTOJI RIZIK, NE BIH DAO VIŠE OD 15 EVRA ZA NJEGA! Italijom se širi bes zbog dresa u kom će Vlahović igrati, jasno je zašto FOTO
Foto: EPA/Serena Campanini

JUVENTUS

POSTOJI RIZIK, NE BIH DAO VIŠE OD 15 EVRA ZA NJEGA! Italijom se širi bes zbog dresa u kom će Vlahović igrati, jasno je zašto FOTO

Fudbal -

Fudbalski klub Juventus, predstavio je dresove koji će ekipa da koristi sledeće sezone kao prvu garnituru, a izgled se nije dopao mnogima.

Ostali su pri crno-beloj kombinaciji, ali dizajn je nešto drugačiji od običnog, a izgled tradicionalnih crnih pruga na belom dresu, mnogima se ne sviđa.

Na društvenim mrežama, u velikim količinama se množe komentari ljutih navijača.

Neki od njih su zaista razočarani izgledom dresa čuvenog proizvođača, dok je dosta i onih koji su samo nezadovoljni kako je protekla sezona "stare dame", pa se ponavljaju poruke "Alegri napolje".

Ipak, ima onih koji imaju i drugačije zamerke.

- Sa reflektorima na stadionu, postoji rizik da dresovi izgledaju skroz belo. Deluje kao obična majca za koju bih dao 15 evra najviše - poručio je jedan nezadovoljni navijač.

- Ružan kao fudbal koji igramo - dodao je drugi.

- Ove dresove kupite sami sve dok je koza na klupi - specifičan je bio čovek koji posebno nije zadovoljan radom Masimilijana Alegrija.

- Ne sviđa mi se i nije u pitanju to što je staromodan... Ne sviđa mi se kako pruge izgledaju izbledelo iz daleka - konkretan je jedan u nizu komentatora.

A, zvaničnim saopštenjem kluba o dresu koji će od iduće sezone nositi Dušan Vlahović, zajedno sa saigračima, objašnjeno je kako je nastao dres.

- Čuvene crno-bele pruge ostavljaju mesta za trougao i detalj zvezda koji odlikuju magiju Alijanc stadiona. Ovako je rođen novi dres za domaće mečeve u sezoni 2022/23. Skup dizajna, inovacija, tehnologije i vrednosti koji predstavljaju veliku porodicu "bjankonera" - navedeno je u saopštenju.

Na dva kola do kraja Serije A, Juventus ima sigurno četvrto mesto sa opcijom da, u slučaju loših rezultata Napolija, skoči na treće mesto, međutim to ne bi napravilo nikakvu razliku.

"Stara dama" će sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, a poraz u finalu Kupa od Intera nakon produžetaka, znači da će Juventus prvi put posle 10 godina završiti sezonu bez ijednog trofeja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track