SPEKTAKULARNO, TADIĆ ĆE IMATI JOŠ JEDNOG ĆELAVOG TRENERA: Ajaks izgleda ne ume da izabere stručnjaka koji IMA KOSU!
Foto: EPA/Olaf Kraak, EPA/Koen van Weel, EPA/Ronald Wittek Pool

za ginisa

SPEKTAKULARNO, TADIĆ ĆE IMATI JOŠ JEDNOG ĆELAVOG TRENERA: Ajaks izgleda ne ume da izabere stručnjaka koji IMA KOSU!

Fudbal -

Poslednji trener sa kosom koji je vodio klub iz Amsterdama bio je Frank de Bur pre šest godina

Zvuči neverovatno, ali je istinito i spektakularno. Dušan Tadić će od dolaska u Ajaks za trenera imati još jednog stručnjaka koji nema kosu!

Dušan Tadić
foto: EPA

Izgleda su Tadiću u Amsterdamu suđeni ćelavci. Poslednji trener koji je imao kosu, a radio je u Ajaksu bio je Frank de Bur, koji je klub napustio 2016. godine. Otada, pa ubuduće samo ćelavci šefuju Ajaksom.

Alfred Šrojder
foto: EPA

Erika Ten Haga koji odlazi u Mančester junajted na klupi Kopljanika zameniće Alfred Šrojder koji dolazi iz Briža. Pre njega prvi tim vodili su Peter Boš i Marsel Kajzer, međutim oni nisu sarađivali sa kapitenom srpske reprezentacije.

Erik Ten Hag
foto: EPA

Činjenica da će četvrti trener Ajaksa zaredom biti ćelav vrlo je popularna na internetu i društvenim zajednicama i najviše se komentariše.

Dušan Tadić inače odlično poznaje novog šefa struke Ajaksa Alfreda Šrojdera, jer je Holanđanin u sezoni kada je Srbin stigao iz Sautemptona bio prvi pomoćnik Eriku Ten Hagu. Kasnije se osamostalio, vodio Hofenhajm i Briž. Sa klubom iz Brisela Šrojder je trenutni lider grupe koja se bori za titulu, sa tri boda više od Rojal Uniona, sedam od Anderlehta i 13 od Antverpena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track