LACIO NE MOŽE BEZ SRBA, AKO SERGEJ ODE IZ RIMA: Mauricio Sari našao zamenu za popularnog SMS-a u mlađem zemljaku!
Foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

gde ja stadoh, ti produži

LACIO NE MOŽE BEZ SRBA, AKO SERGEJ ODE IZ RIMA: Mauricio Sari našao zamenu za popularnog SMS-a u mlađem zemljaku!

Fudbal -

Ivan Ilić iz Verone mogao bi u junu da obuče nebesko plavi dres Rimljana

Nedeljama unazad italijanski mediji pišu kako će Sergej Milinković-Savić napustiti Rim, te da će gazda Klaudio Lotito uzeti obeštećenje od skoro 100 miliona evra. Ako se to desi, kao zamena stiže još jedan Srbin.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA

Trener Lacija Mauricio Sari želi Ivana Ilića, fudbalera Verone kojeg vidi kao pravog naslednika popularnog SMS-a u Rimu. Sergej Milinković-Savić meta je Juventusa, mada prema Srbinu nisu ravnodušni ni Mančester junajted, PSŽ, Čelsi i Real iz Madrida.

Ivan Ilić
foto: EPA

Ivan Ilić, dete Crvene zvezde, igra fenomenalnu sezonu u Veroni. Još ranije su za njega interes pokazivali Milan, Inter i Napoli, ali se čini da je Lacio najkonkretniji u celoj priči. Iz Verone se ne oglašavaju, ali je izvesno da mladi Ilić neće napustiti "grad Romea i Julije" za obeštećenje koje neće biti manje od 20.000.000 evra.

Mauricio Sari
foto: AP

Ivan Ilić je 2017. godine zajedno sa bratom Lukom prodat Mančester sitiju, a Crvena zvezda je u tom transferu zaradila 5.500.000 evra. Posle se kalio u holandskoj Bredi, da bi dolaskom u Veronu u leto 2020. godine počeo procvat njegove karijere. Lako se prilagodio na prilike u Seriji A i počeo u kontinuitetu da prikazuje odlične partije, koje nisu prošle nezapaženo, tako da mu se ovog leta smeši unosan transfer.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track