DINAMO KRADE ZVEZDINO POJAČANJE: Jamajkanac iz Slovenije između DVE VATRE, dobiće ga ko plati više! Kolika je cena?
Foto: Instagram, Printskrin

ko da više

DINAMO KRADE ZVEZDINO POJAČANJE: Jamajkanac iz Slovenije između DVE VATRE, dobiće ga ko plati više! Kolika je cena?

Fudbal -

Nekadašnji veliki rivali iz stare Jugoslavije zaratili oko istog igrača

Crvena zvezda i Dinamo bacili su oko na istog igrača. Radi se o brznogom krilu sa Jamajke Kahimu Parisu, kojeg su skauti crveno-belih počeli da prate još tokom zime.

Kahim Paris
foto: Printskrin/Jutjub

Kahim Paris (22) potencijalni je reprezentativac Jamajke koji sa velikim uspehom igra u prvenstvu Slovenije, za ekipu Kopra. Skaut zagrebačkog Dinama Marijan Vlak gledao je hitrog fudbalera u finalu Kupa Slovenije, kada je Kopar pobedio Bravo rezultatom 3:1 i uzeo prvi pehar u sezoni.

Kahim Paris bio je strelac nekoliko spektakularnih golova za Kopar u prvenstvu Slovenije. Ove sezone odigrao je 36 utakmica za Kopar, dao 12 pogodaka i upisao tri asistencije. Delegacija kluba sa Marakane nekoliko puta ga je gledalo na stadionu "Bonjifika" u Kopru. Kurir je o tome pisao krajem marta.

Čelnici Kopra žele da zarade na prodaji momka kojeg su pre godinu dana doveli u slobodnom transferu iz Krke. Za Kahima Parisa traže obeštećenje od 1.000.000 evra, dok bi se fudbaler zadovoljio godišnjom platom od 360.000 evra. Danas su ljudi iz Kopra produžili ugovor sa Jamjkancem do juna 2025. godine.

U Crvenoj zvezdi su se malo ohladili, kada su čuli uslove vezane za transfer, dok se u Dinamu nećkaju i važu, ali se prema informacijama iz menadžerskih krugova čini da su Hrvati bliži odluci da iskeširaju novac koji Slovenci traže.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track