BRUTALNO SMO POKRADENI! Stanojević oštriji nego ikad: Oduzeta nam je titula! Nisu nam DOZVOLILI DA POBEDIMO na ključnim mečevima!
Foto: Starsport

superliga srbije

BRUTALNO SMO POKRADENI! Stanojević oštriji nego ikad: Oduzeta nam je titula! Nisu nam DOZVOLILI DA POBEDIMO na ključnim mečevima!

Fudbal -

Partizan je ubedljivo savladao Voždovac i odluku o šampionu Srbije odložio za poslednje kolo Superlige, posle čega je Aleksandar Stanojević, strateg ekipe iz Humske, pohvalio svoje izabranike, ali i osvrnuo se na borbu za titulu:

- Kako stvari funkcionišu ovde, nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno u više situacija, brutalno smo bili pokradeni. Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Razočaran sam zbog toga. Ne nadam se više, gledam i pratim kako to funkcioniše. Vidim u kom pravcu ide - rekao je Stanojević.

Crveno-beli imaju dva boda više i u poslednjoj rundi dočekuju Voždovac 21. maja, dok Partizan dočekuje Radnički iz Niša.

- Verujem u ekipu Voždovca, mogu da iznenade svakog, ali neće moći da dođu u situaciju. Vidimo svi kako ide. Na ključnim mečevima nisu dozvolili da pobedimo. Razočaran sam time. Ne znam na koji način da ovde funkcionišem i da radim ovde. Svaka čast mojim momcima, nije lako, a znaš šta se radi i da je teško osvojiti titulu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track