NIJE LAKO BITI RONALDOV SIN Slavni Portugalac objavio fotografiju sa naslednikom! Fanovi ostali bez teksta kada su videli Juniora!
Foto: Instagram

mašina

NIJE LAKO BITI RONALDOV SIN Slavni Portugalac objavio fotografiju sa naslednikom! Fanovi ostali bez teksta kada su videli Juniora!

Fudbal -

Poslednja objava Kristijana Ronalda privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca na Instagramu

Iako ima 37 godina Kristijano Ronaldo spada među fizički najspremnije fudbalere sveta.

Tajna je u njegovoj neverovatnoj posvećenosti i radu na sebi. Portugalac svakodnevno vrši "servis svog tela" i zato bez obzira na godine i dalje igra na vrhunskom nivou.

Sin Kristijano Ronaldo Junior krenuo je tatinim stopama. Igra fudbal i izuzetno je talentovan, a slavni otac ga od malih nogu uči koliko je bitna ishrana, rad na sebi i oporavak nakon napornih treninga i utakmica.

Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio njihovu zajdničku fotografiju, a prizor je ostavio bez teksta njegove fanove. Njih dvojica pozirali su bez majica i svi su bili zatečeni fizičkom spremom Juniora, koji ima samo 11 godina.

"Vreme oporavka sa mojim dečakom" napisao je Kristijano uz fotografiju koju su napravili u "hladnoj sauni".

Hladne terapije koriste se kako bi se smanjili bolovi, poboljšao oporavak, usporilo starenje ćelija i poboljšalo zdravlje. Ova vrsta terapije izuzetno je popularna među sportistima. Ronaldo je često praktikuje, a sada mu na "smrzavanju" društvo pravi i sin.

Kristijano Junior već nekoliko godina treneri fudbal i u više navrata je pokazao raskoš svog talenta. Ronaldo je često isticao da bi voleo da mu sin bude fudbaler, ali da ga ne forsira u tom.

Ne krije da bi voleo da Junior prati i njegov režim ishrane, ali to mu ne polazi za rukom jer ovaj 11-godišnjak voli s vremena na vreme da se počasti brzom hranom...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track