ZVEZDAŠI, BARJAK U ŠAKE I PRAVAC MARAKANA: Milan Borjan i Dule Savić zovu na šampionsku proslavu u subotu! (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

slavlje u najavi

ZVEZDAŠI, BARJAK U ŠAKE I PRAVAC MARAKANA: Milan Borjan i Dule Savić zovu na šampionsku proslavu u subotu! (VIDEO)

Fudbal -

Crveno-beli igraju protiv Voždovca (18.30) za peti pehar prvaka Superlige zaredom, 33. ukupno

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i legenda kluba Dušan Savić pozivaju navijače da u što većem broju u subotu dođu na stadion "Rajko Mitić".

Milan Borjan, Dušan Savić
foto: Printskrin/Jutjub

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. maja od 18.30 časova odigrati utakmicu 7. kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Voždovca, ujedno i poslednju prvenstvenu za sezonu 2021/22. Biće to prilika da izabranici trenera Dejana Stankovića osvoje 33. ujedno i petu uzastopnu titulu.

Klub je za ovaj meč za navijače pripremio specijalne barjake, koji će se u subotu prodavati po ceni od 500 dinara i kojima će veliki broj simpatizera ukrasiti Marakanu.

Delije
foto: Starsport©

Navijači su ove godine kao i svih prethodnih bili najveća podrška crveno-belima i njihov 12. igrač. Utakmica protiv Voždovca biće još jedna prilika da svi zaljubljenici u crveno-bele boje budu deo ekipe i kupovinom barjaka doprinesu da stadion 21. maja izgleda veličanstveno kao mnogo puta do sad.

Iz Crvene zvezde pozivaju sve navijače da obezbede svoj rekvizit, kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji kluba. Barjaci su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim zastavama nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime „Rajko Mitić“.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsećamo da je ulaz na utakmicu između Crvena zvezde i Voždovca koja se igra u subotu 21. maja od 18.30 časova na Marakani besplatan!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track