EVROPSKO PRVENSTVO U IZRAELU: SRBIJI BOD PROTIV BELGIJE! Miloševićev gol u finišu iz penala, Simić odigrao ceo meč! (VIDEO)
Foto: Instagram

ep za kadete

EVROPSKO PRVENSTVO U IZRAELU: SRBIJI BOD PROTIV BELGIJE! Miloševićev gol u finišu iz penala, Simić odigrao ceo meč! (VIDEO)

Fudbal -

U prvom meču na Evropskom prvenstvu u fudbalu za kadete u Izraelu: Srbija - Belgija 1:1, naredni rival u petak selekcija Turske

Srbija je odigrala nerešeno sa Belgijom – 1:1, u meču prvog kola C grupe na Evropskom prvenstvu za kadete (do 17 godina). Celu utakmicu za reprezentaciju Srbije je odigrao Jan - Karlo Simić, jedan od najpespektivnijih defanzivaca i kapiten omladinaca Štutgarta, koji je odabrao da igra za Srbiju, iako je mogao da bira i nastupa i za Nemačku!

Srbija je na šampionatu Starog kontinenta u Izraelu osvojila bod u duelu sa selekcijom Belgije. Iako je u prvom poluvremenu bila bolji rival, imala i nekoliko izglednih prilika, selekcija koju sa klupe predvodi bivši fudbaler Cravene zvezde Radovan Krivokapić, na poluvreme je otišla sa deficitom.

Vođstvo Belgijancima iz bukvalno prvog šuta na gol Lijeskića doneo je Idumbo-Muzambo u 17. minutu. Nisu Orlići blistali u nastavku, ali su pokazali veliku želju i borbenost u finišu meča. Dva minuta pre kraja meča sudija Jonason je opravdano pokazao na belu tačku, a Milošević je vrlo precizno šutirao za izjednačenje i prvi bod Orlića na turniru. Utakmica je odigrana na stadionu Haberfeld u Rišonu LeCionu.

U istoj grupi u večernjem terminu igraće Španija i Turska.

Srbija će utakmicu drugog kola odigrati u petak, 20. maja, od 13.30 časova protiv selekcije Turske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track