NEDELJA JE DAN „D“: Važna informacija uoči finalne borbe za titulu između večitih rivala!
Foto: Starsport

NEDELJA JE DAN „D“: Važna informacija uoči finalne borbe za titulu između večitih rivala!

Fudbal -

Pitanje titule prvaka Srbije se rešava u poslednjem kolu

Bilo je mnogo tenzija, mnogo bure, ali sada sve staje u dva puta po 90 minuta. U okviru poslednjeg kola Super lige, na teren će istrčati fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, ali neće igrati međusobni duel.

Ko će biti prvak odlučiće se sutra u Beogradu - Crvena zvezda će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati ekipu Voždovac od 18.30, dok će u isto vreme samo sa druge strane Topčiderskog brda snage odmeriti fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša.

Kada je u pitanju borba za titulu najboljeg tima u elitnom srpskom šampionatu situacija je i više nego jasna. Ukoliko Zvezda uspe da ostvari trijumf ili odigra nerešeno protiv „zmajeva“ - osvojiće peti trofej prvaka Srbije u nizu!

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 1.500 RSD – BEZ USLOVA

Crno-belima iz Humske odgovara samo poraz večitog rivala, ali takođe moraju da opravdaju ulogu favorita protiv Radničkog iz Niša.

Po svemu sudeći, Crvena zvezda ima znatno veće šanse da overi titulu na svom stadionu, ali nikada ne treba zaboraviti da je u fudbalu sve moguće i da samo jedan detalj može da promeni mnogo toga.

Toga je svesna i kladionica Meridian koja je za nedeljni fudbalski praznik pripremila najjaču ponudu za pomenute duele.

Sve što je potrebno, a tiče se poslednjih duela u Crvene zvezde i Partizana u ovosezonskoj Super ligi Srbije možete pronaći na meridianbet.rs.

A kako biste uvek bili na samo nekoliko koraka od svih aktuelnih promena ponude i kvota, potrebno je samo da otvorite korisnički nalog.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 1.500 RSD – BEZ USLOVA

Registracija može da vam donese dupli benefit. Ne samo da ćete „zaroniti“ u svet vrhunske ponude za sportske mečeve, već vas čeka i jedno prelepo iznenađenje.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija na poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 1.500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Znamo, i više nego primamljivo, zato nema čekanja, pravac na meridianbet.rs da se na pravi način isprati uzbudljiva borba za titulu u poslednjem kolu Super lige Srbije.

Uživajte!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track