STANOJEVIĆ JOŠ NE GUBI NADU: Trener Partizana poručio da Voždovac može da napravi iznenađenje NA MARAKANI!
Foto: Starsport

superliga srbije

STANOJEVIĆ JOŠ NE GUBI NADU: Trener Partizana poručio da Voždovac može da napravi iznenađenje NA MARAKANI!

Fudbal -

U poslednjem kolu šampionata Srbije, fudbaleri Partizana u nedelju od 18.30 časova dočekuju Radnički iz Niša

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegova ekipa maksimalno motivisana pred poslednju utakmicu u prvenstvu protiv Radničkog iz Niša i istakao da se i dalje nada osvajanju titule.

- Rekao sam da ne verujem u osvajanje titule iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam sad, a nadu ne gubim - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Fudbaleri Partizana dočekuju u nedelju niški Radnički, u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije. Trener Stanojević je rekao da će izvesti najjači tim i da očekuje pobedu.

Pred poslednje kolo, crno-beli imaju 95 bodova, dva manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja sutra dočekuje Voždovac i bod joj je dovoljan za odbranu šampionske krune.

Na drugoj strani, Radnički se bori za četvrto mesto na tabeli i Evropu. Tim sa Čaira je trenutno na toj poziciji sa 51 bodom, odnosno ima dva boda više od Voždovca, a tri od TSC-a.

- Poslednja utakmice u našem prvenstvu gde još imamo matematički šansu za titulu. Tako se i spremamo, tako smo i motivisani i nadamo se najboljem - rekao je Stanojević.

On je naveo da ne očekuje defanzivan Radnički, kojem je i bod dovoljan da osigura četvrto mesto na tabeli.

- Kad primite gol, nije lako posle vratiti se u utakmicu, tako da ne očekujem defanzivan Radnički. Očekujem motivisan Radnički. Imaju utakmicu koja može da im znači Evropu, tako da očekujem da će biti maksimalno motivisani, ali i mi smo više nego maksimalno motivisani - poručio je Stanojević.

Ekipa Voždovca je u sezoni 2016/17. pobedila Zvezdu i pomogla Partizanu u osvajanju titule šampiona, ispostavilo se poslednje za crno-bele. Stanojević je istakao da ne veruje u te stvari što se tiče istorije.

- Ali, verujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac koji ima specifičan stil igre - istakao je Aleksandar Stanojević.

Novinare je posebno zanimalo i zdravstveno stanje Bibrasa Natha i da li će biti spreman i za Nišlije, ali i za finale Kupa Srbije protiv Zvezde.

- Ne znamo još, sačekaćem trening, videćemo koliko možemo da računamo na njega. Kada su u pitanju rotacije, uvek pravimo određene izmene u odnosu na protivnika, tako ćemo i ovaj put - kazao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo i da bi voleo da navijači podrže ekipe u meču protiv Radničkog.

- Voleo da dodju da nas podrže, nije bitno da li će biti mali broj, veliki broj, bitno da bude pozitivna, lepa atmosfera. To želimo, koliko god da ih bude, samo da budu pozitivni, da nas podrže i da budu uz nas - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Utakmica poslednjeg kola Super lige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša igra se u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj ulici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track