ŽESTOKE UVREDE! PREDSEDNIK FIORENTINE TEŠKO OPTUŽIO VLAHOVIĆA: Taj mladi gospodin nas je uništio!
Foto: Profimedia

ratne sekire

ŽESTOKE UVREDE! PREDSEDNIK FIORENTINE TEŠKO OPTUŽIO VLAHOVIĆA: Taj mladi gospodin nas je uništio!

Fudbal -

Vlasnik kluba iz Firence tvrdi da Vlahovićev menadžer Ristić nije bio pošten: svaki čas išao je u toalet, a u stvari se konsultovao sa svojim prijateljima!

Fiorentina je pobedom u poslednjem kolu u Firenci protiv omraženog Juventusa, posle sedam godina, uspela da se vrati na evropsku scenu. Vlasnik kluba Roko Komiso iskoristio je priliku da prozove Dušana Vlahovića.

Nije štedeo reči prema Srbinu i smatra da njegov odlazak uopšte nije loše uticao na klub.

- Rezultati su jasni. Sa njim smo bili sedmi i ostali smo na tom mestu i bez njega. U Juventusu je postigao 7-8 golova, koliko su dali Pjontek i Kabral. Iako mnogi kažu da bismo sa njim igrali Ligu šampiona, nismo mnogo izgubili. Njegov menadžer Darko Ristić nije bio pošten. Rekao je u decembru da želi da se samo sastane sa mnom, ne sa mojim saradnicima. Na sastanku je svaki čas išao u toalet, a u stvari je išao kako bi se konsultovao sa svojim prijateljima. Prvo su rekli da je ugovor dobar, a potom su tražili povećanje plate sa četiri na osam miliona evra, plus tri miliona bonusa. Tada sam rekao da nema više pregovora i mojim saradnicima naredio da traže drugog napadača. Tada je došao Pjontek - rekao je Komiso.

Roko Komiso, Fiorentina, Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Komiso je teško optužio srpskog reprezentativca i bivšeg fudbalera Partizana!

- Taj mladi gospodin nas je uništio. U septembru je obećao da će potpisati novi ugovor i zato nismo na tržištu tražili drugog napadača. Ne znam koliko dugo su pregovarali sa Juventusom. Odbili su Real i Atletiko Madrid, kao i Arsenal i posle nedelju dana su dogovorili sve sa Juventusom. Da ne bismo izgubili novac tako što će otići besplatno, prihvatio sam 75 miliona evra kako bih regulisao ekonomsku situaciju u klubu - zaključio je Komiso.

Fiorentina je sezonu u Seriji A završila na sedmom mestu i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija, dok je najtrofejniji klub u Italiji Juventus sa Vlahovićem četvrti i igraće u Ligi šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track