ZVUČI NESTVARNO - OSVOJILI SMO 98 BODOVA, ALI NE I TITULU! I TU SMO OBORILI REKORD: Ivica Iliev analizirao minulu sezonu (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

SUPERLIGA SRBIJE

ZVUČI NESTVARNO - OSVOJILI SMO 98 BODOVA, ALI NE I TITULU! I TU SMO OBORILI REKORD: Ivica Iliev analizirao minulu sezonu (VIDEO)

Fudbal -

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev analizirao je minulu sezonu u kojoj su crno-beli osvojili drugo mesto.

"Možda će me neko argumentom poklopiti, ali ne pamtim da je neko sa 98 bodova završio kao drugi. Ne samo u našem fudbalu ili regionu, već u svetskom fudbalu. Verovatno smo i tu neki rekord oborili. Čekam da se završi finale Kupa Srbije pa da celu sezonu analiziramo, Verujem da ćemo osvojiti trofej i onda zadovoljniji pričati o prethodnoj takmičarskoj godini. Mnogo toga je dobrog bilo. Nažalost, ono što nam je prioritet, ostaje neverovatna žal za titulom jer smo dugi period bili na prvoj poziciji. Samo jedan mali pad potpomognut greškama na štetu jednog kluba doveo je do toga da minimalan zaostatak ostane na snazi", istakao je Iliev.

Finale Kupa Srbije u fudbalu igraće se 26. maja na stadionu "Rajko Mitić, a Partizan će imati još jednu priliku da "popravi utisak" u duelima protiv Zvezde.

"Imamo finale, imamo ponovo derbi, dve neverovatne ekipe koje su i kroz domaće i kroz evropsko takmičenje pokazale da su u nekom egalu. Ja verujem u Partizanovu ekipu, iako se po ko zna koji put igra na njihovom stadionu. Više se i ne sećam kada je neki derbi odigran na stadionu Partizana. To su srećne ili nesrećne okolnosti, ali verujem da ćemo biti nagrađeni za bolju igru. Verujem da će nam se sada vratiti za dva derbija u kojima smo bili bolji, ali nismo pobedili", istakao je na kraju Iliev.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track