NA POBEDU DO TITULE: KFM Loznica slavila i u drugoj utakmici
Foto: T. Ilić

FUTSAL

NA POBEDU DO TITULE: KFM Loznica slavila i u drugoj utakmici

Fudbal -

Igrači KMF Loznica 2018 sa 3:1 su pobedili beogradski FON u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa Prve lige Srbije u futsalu, odigranoj sinoć u SC ‘’Lagator’’.

Gosti su zaigrali mnogo bolje nego u nedelju kada su na istom terenu poraženi sa 4:0 pa Lozničani nisu baš tako lako stigli do trijumfa. Zeleno-beli su u vođstvo došli u 18. minutu golom Avramovića, da bi na samom početku drugog dela utakmice gosti poravnali rezultat pošto je Petrašević uspeva da savlada odličnog golmana Loznice Jakova Vulića.

Domaćin je uspeo da doda gas i sa još jednim golom dvostrukog strelca Avramovića i Ramića, koji je postavio konačan rezultat, dođe po pobede od 3:1.

Naredna utakmica finala igra se predstojećeg vikenda u Beogradu i ukoliko Loznica pobedi osvojiće titulu, odnosno duplu krunu pošto je nedavno Kup Srbije ‘’uzela’’ u Vranju slavivši u finalu sa 4:2 protiv Novog Pazara.

Publika je u prve dve utakmice dobro ispunila ‘’Lagator’’, davala je veliku podršku domaćima koji su uzvratili pobedom i napravili drugi korak ka tituli. Inače, pošto je Loznica ligaški deo takmičenja završila na prvom mestu u prve dve utakmice imala je prednost domaćeg terena, a sada se igra u Beogradu.

Ukoliko posle četiri susreta finalisti budu imali po dve pobede, u odlučujućoj utakmici, majstorici, Loznica će ponovio ugostiti FON i tada će pasti odluka ko će biti prvak Srbije. KMF Loznica je na korak do titule, ali su zeleno - beli svesni da ih čeka veliki i težak posao u prestonici i da odličnu ekipu FON-a treba pobediti još jednom.

T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track