STANOJEVIĆ NIJE VIŠE TRENER PARTIZANA: Neću se vraćati u srpski fudbal! Nema zemlje u regionu GDE SE DEŠAVAJU OVAKVE STVARI
Foto: Starsport

partizan

STANOJEVIĆ NIJE VIŠE TRENER PARTIZANA: Neću se vraćati u srpski fudbal! Nema zemlje u regionu GDE SE DEŠAVAJU OVAKVE STVARI

Fudbal -

Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana. Šef struke crno-beli definitivno je odlučio da napusti klub iz Humske.

- Teško ću ih videti ponovo. Rekao sam ljudima koji vode klub, ako ne uzmemo titulu da neću ostati. Danas sam to posle utakmice rekao i igračima. Neće ih videti sutra na treningu - rekao je Stanojević i dodao:

- Već posle Čukaričkog sam odlučio i rekao ljudima u klubu. Prelomio sam, video sam da će biti teško da osvojimo titulu. U međuvremenu sam obavestio igrače, evo sad govorim i vama. Ne bih da sebe stavljam ispred svega toga, mislio sam da će biti sutra, više bih voleo da se priča o derbiju.

Imao je šef struke crno-belih što šta da kaže na temu srpskog fudbala:

- Ja sam razočaran u neke stvari. Nema zemalja u regionu u kojima se dešavaju ovakve stvari. Sigurno se neću vraćati u ovakav srpski fudbal. Verovatno, ne. Trošio sam se mnogo, a nije bilo satisfakcije zbog nekih stvari na koje nije moglo da se utiče.

Nastavio je Stanojević da govori o svemu što je prošao.

- Ne kajem se, nije mi žao. Imao sam lepu grupu igrača, momcu su bili sjajni, odigrali smo 58 utakmica. Ponosan sam, ali tužan što idem. Verujem da nešto može da se desi, ali nama nije moglo da se desi drugačije... Neću da više pričam o tome. Rekao sam što sam imao. Srpski fudbal, da ga sačuvamo, imamo dve ekipe u Evropi... I dalje stojim iza svake rečenice što sam rekao za prvenstvo, jer sam govorio činjenice.

Kako Kurir saznaje Stanojević je ovu odluku doneo i mnogo pre kraja prvenstva i Kupa Srbije.

Prema našim informacijama, uprava crno-belih uveliko pregovara sa kandidatima za naslednikom Stanojevića i očekuje se imenovanje novog trenera u narednih nekoliko dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track