PRVI PIK! BIVŠI SELEKTOR OČI U OČI SA UPRAVOM PARTIZANA: Sleteo u Beograd, već su zakazani RAZGOVORI! Otkrivamo SVE DETALJE
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

najveće šanse

PRVI PIK! BIVŠI SELEKTOR OČI U OČI SA UPRAVOM PARTIZANA: Sleteo u Beograd, već su zakazani RAZGOVORI! Otkrivamo SVE DETALJE

Fudbal -

Partizan će u ekspresnom roku dobiti novog trenera

Kurir je ekskluzivno, 18. juna, objavio da je Mladen Krstajić kandidat broj jedan za klupu Partizana. Informacije je potvrđena iz izvora bliskih klubu iz Humske ulice, a sada vam donosimo i sve detalje.

Kurir
foto: Kurir

Bivši selektor Srbije sleće u Beograd večeras u 23.50, a već sutra u prepodnevnim časovima ga čeka razgovor sa rukovodstvom Partizana. Postoji obostrana želja da dođe do saradnje.

Krstajić trenutno na stolu ima zvaničnu ponudu kluba simpatičnog imena "Južna Kina". To je ekipa koja se takmiči u Premijer ligi Hong Konga. Međutim, planovi doskorašnjeg trenera Makabija više su vezani za Srbiju. Razlog za to je porodica, ali i biznis u proizvodnji rakije koji je razvio u našoj zemlji.

Mladen Krstajić
foto: www.partizan.rs

U Partizanu, sa druge strane, žele da čuju razmišljanja Krstajića po pitanju tima, planova za narednu sezonu, pojačanja, dolazaka-odlazaka... Ako epilog tih razgovora bude da se nađu na istoj talasnoj dužini ugovor će da bude potpisan možda već i prvog dana vikenda.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Postoji još jedan kandidat koji se solidno kotira u trci za klupom Partizana. Reč je o Žarku Lazetiću, aktuelnom treneru TSC. Međutim, kod njega postoji nekoliko prepreka. Prva je ugovor sa klubom iz Bačke Topole, a zatim i činjenica da nije imao baš uspeha u prvom delu sezone u Metalcu, ako i u borbi za plasmanom u Evropu na kormilu TSC.

Od dolaska Saše Ilića u Partizan nema ništa. To je samo želja navijača koja nije ostvariva. Slično važi i za Marka Nikolić, Slavišu Jokanovića, Veljka Paunovića...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track