ALEKSANDAR MITROVIĆ POSTAJE PO TREĆI PUT OTAC: Supruga mu saopštila najlepšu vest, bebac stiže pred MUNDIJAL!
Foto: Printskrin/Instagram

stižu rode

ALEKSANDAR MITROVIĆ POSTAJE PO TREĆI PUT OTAC: Supruga mu saopštila najlepšu vest, bebac stiže pred MUNDIJAL!

Fudbal -

Srpski fudbaler zakoružio fantastičnu godinu

Aleksandar Mitrović ima neverovatnu sezonu iza sebe, a pored profesionalne strane, cveće mu sveta i na ličnom planu. Njegova supruga Kristina je trudna i srećni par čeka treće dete.

Aleksandar Mitrović, Kristina Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

Aleksandar Mitrović ove sezone dao je pobedonosni gol za fudbalsku reprezentaciju Srbije protiv Portugala i tako direktno odveo Orlove na Svetsko prvenstvo u Kataru. Krajem sezone ušao je u istoriju fudbala u Engleskoj, pošto je oborio rekord po broju golova u Čempionšipu i sa 43 pogotka postavio novi izazov.

Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina imaju šestogodišnjeg sina Luku i petogodišnju ćerkicu Nađu.

- Da, istina je, čekamo treće dete. Aca je bio presrećan kad sam mu saopštila lepe vesti i hoće još dece – rekla je Kristina za Srbiju Danas.

Ona nije htela da otkriva detalje, ali je rekla da znaju ne samo pol, već i ime za dete. Navodno, dete bi trebalo da bude rođeno krajem godine, kada bude trajao Mundijal u Kataru, gde će Aleksandar Mitrović igrati sa srpskom reprezentacijom.

Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju... Ona je dve godine starija od svog muža. Njih dvoje venčali su se prošlog leta, a pre toga su nekoliko godina živeli zajedno u vanbračnoj zajednici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track