NEKAD BITLSI, A DANAS ALBANSKA PEVAČICA! Navijači Liverpula u Parizu luduju uz NJENE hitove - pogledajte šta rade (VIDEO)
Foto: Kurir sport

FINALE LIGE ŠAMPIONA

NEKAD BITLSI, A DANAS ALBANSKA PEVAČICA! Navijači Liverpula u Parizu luduju uz NJENE hitove - pogledajte šta rade (VIDEO)

Fudbal -

Specijalni izveštač iz Pariza - Aleksandar Knežević

Nekada su navijači Livepula najveće uspehe proslavljali uz legendarnu rok grupu "Bitlse", ali vremena se menjaju! U Parizu su pristalice "redsa" u većini, ali umesto hitova legendarnih "buba" iz Liverpula, sada su spali na albansku pevačicu Dua Lipu, koja je rođena i živi u Londonu.

Dua Lipa
foto: Pintscreen

Naime, pristalice šestostrukog prvaka Evrope pred duel sa najtrofejnijim klubom na svetu, luduju u Gradu svetlosti uz hitove Dua Lipe!

Kako to izgleda u Parizu, možete pogledati na snimku:

00:43

Kurir u Parizu: Navijači Liveprula uživaju uz albansku pevačicu

Real iz Madrida se bori za 14 trofej u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, dok će Liverpul pokušati sedmi put da bude najbolji u Evropi. Madriđani su na domaćoj sceni ubedljivo stigli do titule prvaka Španije, dok je Liverpul osvojio Liga i FA kup, ali je u dramatičnoj završnici ostao bez titule u Premijer ligi, sa samo bodom zaodstatka za Mančester sitijem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track