LEVANDOVSKI ZAVRŠIO SA BAJERNOM: Gotovo je, više ne želim da igram za taj klub, moraju da me puste!
Foto: EPA

pukla ljubav

LEVANDOVSKI ZAVRŠIO SA BAJERNOM: Gotovo je, više ne želim da igram za taj klub, moraju da me puste!

Fudbal -

Poljak više ne želi da se vraća u Minhen

Robert Levandovski i Bajern - gotovo je! Poljak je postao član kluba iz Minhena u leto 2014, a posle osam godina ljubavi je izgleda došao kraj.

Robert Levandovski
foto: EPA

Nije tajna da Robert Levandovski (33) želi u Barselonu, međutim, još godinu dana ugovora sa Bajernom koči transfer, pošto Barselona ne želi da plati više od 30.000.000 evra. Nemci tvrde pazar i traže 10.000.000 evra više.

To je izgleda toliko naljutilo Roberta Levandovskog, pa je u rodnoj Poljskoj gde se nalazi u kampu reprezentacije, odlučio da izvrši pritisak na čelnike Bajerna.

Robert Levandovski
foto: EPA

- Moja era u Bajernu je završena! Više ne vidim mogućnost da igram za taj klub. Ne želim više da igram za njega. Transfer je najbolje rešenje za obe strane. Bajern je ozbiljan klub i nadam se da me neće zadržavati samo zato što to može - poručio je Levandovski pred početak trećeg izdanja Lige nacija.

Robert Levandovski i njegov agent Pini Zahavi imali su prethodnog meseca nekoliko sastanaka sa čelnim ljudima Bajerna Hasanom Salihamidžićem i Oliverom Kanom. Tražili su trogodišnji, a dobili dvogodišnji ugovor. Čini se da je tu stvarno puklo, a poslednja izjava napadača iz Poljske jasno govori da on nema nameru da se vraća u Minhen. Valja podsetiti, Robert Levandovski je na 374 zvanične utakmice dao 344 gola za Bajern.

Robert Levandovski
foto: EPA

Nije tajna da Bajern traži rešenje za napad. Pre mesec dana se pisalo da je "devetki" Bavaraca najbliži Luka Jović iz Reala, a poslednjih nedelja nemački mediji saopštavaju da se pregovara sa još jednim Srbinom, napadačem Štutgarta i reprezentacije Austrije Sašom Kalajdžićem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track