NAŠA DECA SANJAJU DA JE RAT GOTOV: Zinčenko plakao pred kamerama! Pričao o utakmici Ukrajine pa se RASPAO kad je pomenuo rat VIDEO
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

NAŠA DECA SANJAJU DA JE RAT GOTOV: Zinčenko plakao pred kamerama! Pričao o utakmici Ukrajine pa se RASPAO kad je pomenuo rat VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija i reprezentacije Ukrajine, Oleksandr Zinčenko, nije mogao da zadrži emocije tokom konferencije za novinare pred utakmicu protiv Škotske.

Škoti će na Hampden parku u Glazgovu ugostiti Ukrajinu u utakmici polufinala baraža za Svetsko prvenstvo u Kataru koje će se igrati u novembru i decembru 2022. godine.

Pobednik ovog susreta igraće u finalu protiv Velsa koji je bio bolji od Austrije rezultatom 2:1.

Zinčenko je izašao pred novinare da priča o meču protiv Škotske, a dok je pričao o ratu u njegovoj zemlji, nije uspeo da zadrži suze.

- Razgovarao sam s ljudima iz raznih zemalja, iz celog sveta, i razgovarao sam s ukrajinskom decom koja jednostavno ne razumeju šta se događa u Ukrajini, ali kažu jednu stvar: Sanjam da je rat završen. Kada je u pitanju fudbal i reprezentacija, mi imamo svoj san, a to je odlazak Svetsko prvenstvo. Želimo da to poklonimo svom narodu, zaslužuju u ovako teškom vremenu - rekao je Zinčenko.

Levi bek koji je sa Mančester sitijem nedavno osvojio Premijer ligu, više puta otkako je počeo ratu u Ukrajini, imao je izlive emocija dok je govorio o događaju koji je glavna svetska tema od kraja februara ove godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track