TERZIĆ O PARTIZANU, PECNUO IH JE, ALI JE BIRAO REČI: Zvezda je jača, ali niko nema pravo da negativno priča o CRNO-BELIMA
Foto: Zorana Jevtić

odnos dva kluba

TERZIĆ O PARTIZANU, PECNUO IH JE, ALI JE BIRAO REČI: Zvezda je jača, ali niko nema pravo da negativno priča o CRNO-BELIMA

Fudbal -

Generalni direktor kluba sa Marakane zna da poštuje velikog rivala.

Zvezdan Terzić birao je reči kada je govorio u odnosu Crvene zvezde i Partizana. Posebno u delikatnom trenutku, kada veliki rival tri sezone zaredom ne zna za trofej, dok crveno-beli drugu godinu uzastopno osvajaju duplu krunu.

Zvezdan Terzić
foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Klub iz Humske prolazi kroz teške trenutke, jer treba oformiti novi tim, pronaći trenera, praktično krenuti od nule.

- Naravno da smo u velikoj prednosti u odnosu na Partizan. Ne volim da komentarišem Partizan, klub sa velikom tradicijom. Niko nema pravo da negativno komentariše Partizan, ali mi smo se u proteklih pet sezona pokazali kao uspešniji. Ostali su bez trenera, kostura tima, u lošem ambijentu, teško je sve to praviti. Ne radujem se ovome što govorim. U poslednjem kolu kod njih je bilo 3.000 gledalaca, a kod nas 43.000, a na oba stadiona bile su instalirane bine FSS za prvaka države - rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

FSS priznanja, Zvezdan Terzić, Miloš Vazura, Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić
foto: Starsport©

- Nas je opuštanje prošle sezone skupo koštalo, to više ne sme da se desi. Zato sam rekao na minus pet da odlazim iz kluba ako ne budemo šampioni. Ako nisam prvi, nisam radio dobro svoj posao. Hoću da Crvena zvezda uvek bude šampion!

Zvezdan Terzić
foto: Privatna arhiva

Govorio je Zvezdan Terzić o fotografiji sa bivšim igračima Crvene zvezde na svadbi Lazara Markovića. Tu je i pecnuo crno-bele.

- Bilo je mnogo zvezdaša na svadbi. Grujić, Mladenović, Lazović, Kolarov, Tošić... Svi oni igraju u ozbiljnim klubovima, pričali jesmo kroz šalu. Javili su se i neki igrači Partizana, došlo mi je da donesem dva pehara, da ih makar pipnu, ko zna kada će imati priliku sledeći put - našalio se Terzić.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track