PRELEP GEST SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Milica se oglasila na društvenoj mreži, a nije ni zamišljala da će da dobije ovakav odgovor
Foto: @starsport

SVAKA ČAST

PRELEP GEST SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Milica se oglasila na društvenoj mreži, a nije ni zamišljala da će da dobije ovakav odgovor

Fudbal -

Izvesna Milica, korisnica društvene mreže Tviter, požalila se zbog nečeg što je njena mama uradila kada je bila devojčica, a usledio je brzi odgovor jednog srpskog reprezentativca.

Milica je veliki fan Filipa Đuričića, fudbalera Sasuola i reprezentacije Srbije, a na Tviteru je objasnila kako je ostala bez njegovog autograma.

- Kad god vidim Filipa Đuričića ovde zaboli me jer se setim da mi je mama u trećem razredu bacila njegov autogram u smeće zajedno sa nekim papirima - napisala je Milica, koja nije ni pomišljala da će dobiti odgovor od reprezentativca.

Đuričić je odlučio da obezbedi novi autogram i da Milici obezbedi ulaznice za utakmicu nacionalnog tima protiv Norveške.

- Nadam se da posle ovoga neće biti potrebe za time, a tusu i dve ulaznice za sutrašnji meč protiv Norveške. Javiće ti se momak iz Fudbalskog saveza Srbije da se dogovorite oko preuzimanja. Veliki pozdrav - napisao je Filip Đuričić.

Milica će na stadionu Rajko Mitić u četvrtak od 20.45 gledati meč nacionalnog tima, možda i svog omiljenog fudbalera. Protivnik Srbiji biće Norveška, a na istom mestu će u nedelju gostovati Slovenija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track