KAKO JE KURIR NAJAVIO, SAŠA ILIĆ JE NOVI TRENER CSKA: Bugarska na nogama, Srbin vodi najslavniji klub u komšiluku!
Foto: Printskrin

novi izazov

KAKO JE KURIR NAJAVIO, SAŠA ILIĆ JE NOVI TRENER CSKA: Bugarska na nogama, Srbin vodi najslavniji klub u komšiluku!

Fudbal -

Legenda Partizana na novom zadatku u komšiluku

Ono što je Kurir juče napisao, danas je dobilo potvrdu - Saša Ilić je novi trener CSKA iz Sofije. Mladi srpski trener i legenda Partizana potpisaće dvogodišnji ugovor sa najtrofejnijim klubom iz Bugarske i u ponedeljak izvršiti prozivku igrača u SC Pančarevo.

Saša Ilić
foto: Printskrin

Da je stvar završena, objavio je CSKA iz Sofije na svojim zvaničnim veb stranicama, izdavši saopštenje u kojem kaže da je Saša Ilić mlad i perspektivan stručnjak, čovek sa najviše utakmica u Partizanu i brojnim trofejima. Poželeli su mu dobro zdravlje i mnogo uspeha.

Saša Ilić
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

„Armejci,

Saša Ilić je novi trener CSKA. Uprava kluba privodi kraju razgovore sa srpskim trenerom, koji će u ponedeljak odvesti ekipu na prvi trening. Ilićev ugovor je na dve godine, a u njegovom timu „Armije” biće četiri pomoćnika, u trenažnom, kondicionom i analitičkom radu. To su Veličko Kaplanović, Milorad Peković, Darko Obradović i Slobodan Milinković. Konačan sastav štaba za novu sezonu biće poznat narednih dana.

Čukarički je klub iz kojeg dolazi 44-godišnji Saša Ilić, klub sa kojim je priredio prijatno iznenađenje u Superligi Srbije, plasiravši se na 3. mesto. Pre toga, radio je u raznim omladinskim reprezentacijama Srbije, a bio je i pomoćnik Draganu Stojkoviću u A reprezentaciji naših zapadnih suseda.

Ilić je kao fudbaler postao legenda Partizana, igrajući za beogradskog velikana 20 sezona. On je igrač sa najviše mečeva u istoriji "Grobara", a njegova vizit karta pokazuje 11 šampionskih titula i sedam kupova zemlje. Van Srbije igrao je za Seltu, Galatasaraj, Red Bul Salcburg i Larisu.

Želimo Saši Iliću dobro zdravlje i mnogo uspeha sa CSKA!“

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track