TERZIĆ SE SPREMA NA PUT ZA ATINU: Direktora Crvene zvezde čeka MARINAKIS, a on je težak pregovarač! O kome će biti reč?
Foto: www.crvenazvezdafk.com

neće biti lako

TERZIĆ SE SPREMA NA PUT ZA ATINU: Direktora Crvene zvezde čeka MARINAKIS, a on je težak pregovarač! O kome će biti reč?

Fudbal -

Crveno-beli pronašli pojačanje za napad na Ligu šampiona

Zvezdan Terzić bio je jasan na svom brifingu kada je rekao na kojim pozicijama Crvena zvezda juri pojačanja. Isto tako, rekao je da novac ne bi trebalo da bude prepreka kada su u vidu fudbaleri koji mogu doneti benefit klubu u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Zvezdan Terzić
foto: Fk. Crvena zvezda

Kurir saznaje da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić planira put u Atinu, gde bi trebalo da se vidi sa gazdom Olimpijakosa Evangelosom Marinakisom. A, razlog je poznat - Lazar Ranđelović. Crveno-beli su angažovali zadnjeg veznog u vidu Kingsija Kangve, ostaju im krilni igrač, a to bi trebalo da bude Ranđelović, štoper i napadač.

Lazar Ranđelović
foto: Profimedia

Crvena zvezda želi brzonogo krilo koje nije u prvom planu u Olimpijakosu, pošto trener kluba iz Pireja Pedro Martins ne račun na Srbina, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u španskom Leganjesu.

Evangelos Marinakis
foto: Profimedia

Prema pisanju grčkih medija Olimpijakos, ni manje ni više, traži čak 3.000.000 evra za povremenog reprezentativca Srbije. Lazar Ranđelović želi u Crvenu zvezdu, tu nema dileme, međutim za sve se pita Evangelos Marinakis. A, on je tvrd pregovarač, kako kažu kolege iz Grčke, spreman je da se cenka za cent, a ne za evro.

Lazar Ranđelović
foto: Profimedia

Zato Zvezdanu Terziću neće biti lako u Atini. Crvena zvezda ima ponudu za Olimpijakos, a ona je manja od onoga koliko Grci traže. Prema saznanjima Kurira, crveno-beli su spremni da ponude ozbiljan novac za Lazara Ranđelovića, jer je to fudbaler u kojem menadžment kluba i trener Dejan Stanković vide ozbiljno pojačanje za napad na Ligu šampiona.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track