PIKE OSTAVIO ŠAKIRU ZBOG HOSTESE, ONA IMA SAMO 20 GODINA: Evo ko je PLAVUŠA zbog koje je pukla velika ljubav fudbalera i pevačice
Foto: Profimedia

PUKLO

PIKE OSTAVIO ŠAKIRU ZBOG HOSTESE, ONA IMA SAMO 20 GODINA: Evo ko je PLAVUŠA zbog koje je pukla velika ljubav fudbalera i pevačice

Fudbal -

Nakon što se svetskim medijima proširila vest da su Đerar Pike i Šakira raskinuli zbog njegove navodne prevare, pojavile su se informacije o devojci koja je navodno uzrok pucanja ljubavi.

Prema pisanju "El Periodica", Pike je Šakiru prevario s 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Pevačica ih je navodno uhvatila u krevetu, nakon čega se Pike odselio iz njihovog zajedničkog stana. Ime devojke još uvek nije otkriveno, a novinari "El Periodica" tvrde kako znaju sve o njoj.

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

Podsetimo, Pike i Šakira počeli su da da se zabavljaju nakon susreta na Svetskom prvenstvu 2010, u međuvremenu su dobili dvoje dece, ali se nikada nisu venčali. Svoju vezu su potvrdili u maju 2011. godine, kada se Žerar pridružio Šakiri na bini na njenom koncertu u Španiji.

U junu 2012. pevačica je objavila na Instagramu da s fudbalerom čeka prvo dete. Sina Milana Pikea Mebaraka dobili su 22. januara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dete, a Saša Pike Mebarak rođen je nekoliko dana nakon zvanične objave na Instagramu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track