REPREZENTATIVAC BRAZILA SPASAVAO ŽIVU GLAVU: Pokušali da ga opljačkaju, ispaljeno najmanje 20 metaka, napadač ranjen u leđa
Foto: EPA/VINCENT MIGNOTT

Užas

REPREZENTATIVAC BRAZILA SPASAVAO ŽIVU GLAVU: Pokušali da ga opljačkaju, ispaljeno najmanje 20 metaka, napadač ranjen u leđa

Fudbal -

Levi bek Totenhema i reprezentacije Brazila, Emerson Rojal, doživeo je pokušaj pljačke uz razmenu vatre u gradu Amerikana u Sao Paulu.

Njegov agent Emerson Zula izneo je detalje kompletne situacije.

"Nakon što je napustio objekat u kojem se provodio, policajac u civilu koji ga je prepoznao, zatražio je da se slika s njim i ponudio mu da ga odveze do auta. Tada je Rojal napadnut, pod pretnjom pištolja, gde je lopov tražio sat i druge lične predmete", rekao je Zula, dodavši:

"Kada je lopov primetio policajca u civilu, počela je velika pucnjava, krenuli smo da bežimo, a izgleda da me je Rojal povukao kako bi mi pomogao. Ne sećam se dobro, sve se to desilo jako brzo i adrenalin je bio jako visok".

Na sreću, Emerson nije povređen, a kriminalac je u vatrenom obračunu upucan u leđa i završio je u bolnici, a sada će se suočiti sa zakonom. Prema svedočenju očevidaca, ispaljeno je barem 20 metaka u svoj frci.

Emerson je u Brazilu igrao za Ponte Pretu i Atletico MG, a u Evropi za Betis, Barselonu i trenutno nastupa za Totenham. Za Brazil je 2019. debitovao i odigrao je šest utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track