KRAJ VELIKE LJUBAVI! Šakira i Pike potvrdili da se rastaju: Za dobrobit naše dece...
Foto: Profimedia

NISU VIŠE ZAJEDNO

KRAJ VELIKE LJUBAVI! Šakira i Pike potvrdili da se rastaju: Za dobrobit naše dece...

Fudbal -

Šakira i Pike se rastali!

Ovu informaciju zvanično su potvrdili pevačica i fudbaler.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", piše u saopštenju slavnog para, preneo je "The Sun".

Jedan od najslavnijih parova na svetu, Žerar Pike i Šakira zajedno su bili od 2011. godine i imaju dvojicu sinova, Milana i Sašu.

Njih dvoje su se upoznali tokom Mundijala u Južnoj Africi. Pike je sa Špaijom osvojio Svetsko prvenstvo, a zvaničnu himnu planetarnog šampionata pevala je - Šakira.

"Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pesmu 'Waka Waka' pre početka Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi. Tu sam joj zatražio broj. Ona je stigla u Južnu Afriku pre naše selekcije jer je pevala na ceremoniji otvaranja", otkrio je Pike jednom prilikom.

"Poslao sam joj poruku s pitanjem 'Kakvo je vreme u Južnoj Africi?', sobzirom da smo trebali i mi uskoro da stignemo tamo. To je glupo pitanje i naravno da sam očekivao odgovor: 'Hladno je, ponesi kaput', seća se Pike.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

Međutim ovakav odgovor Šakire nije očekivao.

"Ona je napisala 'roman', sa svim detaljima oko promene temperature iz dana u dan. Pomislio sam 'Gospode, ovo nije normalno'. Dopisivali smo se za vreme Prvenstva, ali jedina šansa je opet vidim je bilo finale jer je ona pevala i na ceremoniji zatvaranja. Rekao sam joj da ako je igranje u finalu potrebno da bih je video, onda ćemo da dođemo do finala. I to je bilo drugi put da smo se videli, posle finala Svetskog prvenstva", objasnio je Pike.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja