PARTIZAN NIKAD BLIŽI ZVEZDI PO VREDNOSTI TIMA! Crno-bele se opasno približili večitom rivalu, POGLEDAJTE kolika je sada razlika!
Foto: @starsport

CENE IGRAČA

PARTIZAN NIKAD BLIŽI ZVEZDI PO VREDNOSTI TIMA! Crno-bele se opasno približili večitom rivalu, POGLEDAJTE kolika je sada razlika!

Fudbal -

Vrednosti srpskih klubova iz, ugla cena igrača, uvek su zanimljiva tema. Mnogi se ne slažu sa procenama specijalizovanog sajta Transfermarkt, ali to je jedini koliko-toliko pouzdan izvor informisanja kada se priča o brojkama.

Prema najnovijim podacima skočila je vrednost fudbalera Partizana, dok je Zvezda u blagom padu. Trenutno brojke stoje ovako:

Crvena zvezda 51,1 miliona evra

Partizan 41,16 miliona evra

Večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan, 166. večiti derbi
foto: @starsport

Najskuplji igrač u Super ligi Srbije je Mirko Ivanić koji je procenjen na 7.000.000 evra, prati ga Aleksandar Katai sa 4.500.000, a na trećem mestu je Nemanja Jovića iz Partizana - 4.000.000

Što se tiče ostalih timova, na trećem mestu je Čukarički sa 15,5 miliona evra, a malo manje od njih vredi Vojvodina.

Zanimljivo, Dinamo iz Zagreba vredi kao večiti zajedno, pa i još više. Hrvatski prvak ima igrače koji su procenjeni na čak 98 miliona evra.

Očito je Dinamo i dalje lider u regionu, ali nije isključeno da u budućnosti dođe do promena, posebno jer Srbija ima direktnog predstavnika u Ligi šampiona od naredne sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track