KLASA JE VEČNA - KRASA I LANE I DALJE IMAJU MAGIJU U NOGAMA: Jednom šampion, uvek šampion, kumovi pokorili NOVI SAD (FOTO)
Foto: Starsport

prijateljski

KLASA JE VEČNA - KRASA I LANE I DALJE IMAJU MAGIJU U NOGAMA: Jednom šampion, uvek šampion, kumovi pokorili NOVI SAD (FOTO)

Fudbal -

Tandem iz srpske reprezentacije sa Mundijala iz Južne Afrike i dalje niže trofeje

Milan Lane Jovanović i Miloš Krasić i dalje su fudbalski mađioničari. Doduše, više ne haraju na velikim, već na malim fudbalskim terenima.

Milan Jovanović, Miloš Krasić
foto: Starsport

Da je klasa večna potvrđuju kumovi, dobri prijatelji i nekadašnji reprezentativci Srbije sa Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine. Popualarni Lane i Krasa predvodili su svoju ekipu "Parking servis" do titule u PVL ligi, koja je održana u Novom Sadu, pisao je u sjajnoj reportaži portal Meridijan sport.

Pored dvojice legendarnih fudbalera u istoj ekipi igrao je i Milan Stepanov, a u ovom nadmetanju u malom fudbalu, u drugim timovima igrali su velikani najpopularnije svetske igre - Duško Tošić, Antonio Rukavina, Radovan Krivokapić, Saša Drakulić...

Ekipa Parking servisa igrala je u sastavu Miloš Krasić, Milan Stepanov, Pavle Šljivančanin, Mića Vulin, Dražen Lučanović, Milan Jovanović i Vladimir Milosavac. Valja istaći da ovaj tim nije imao nijedan poraz tokom takmičenja, te da je u finalu slavio rezultatom 3:0. Miloš Krasić poneo je titulu MVP finala. Drugo mesto pripalo je ekipi Mimada Lajn, treći je bio Viskol, a četvrti JK Pingvin.

Sada stupa letnja pauza, a početak nove lige zakazan je za 29. avgust.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track