JOVIĆ ZA 130 MINUTA U DRESU SRBIJE DAO VIŠE GOLOVA NEGO ZA CELU SEZONU U REALU! Luka ima 24 godine, da ga niste prerano OTPISALI?
Foto: Profimedia

zanimljivo

JOVIĆ ZA 130 MINUTA U DRESU SRBIJE DAO VIŠE GOLOVA NEGO ZA CELU SEZONU U REALU! Luka ima 24 godine, da ga niste prerano OTPISALI?

Fudbal -

Napadač u dresu Srbije za četiri dana dao dva gola, a u Realu samo jedan cele sezone

Lavina kritika posle sezone grejanja klupe i tribina u Realu nije realna slika kvaliteta i mogućnosti Luke Jovića. On zna da igra fudbal. Zna da postiže golove. Ima kvalitet da igra u vrhunskom klubu. I to je pokazao.

Dva gola posle onakve sezone dokaz su da u Luki ima i potencijala i kvaliteta. Možda ne za Real, ali za većinu klubova - apsolutno da. Interesantno, dva puta je tresao mrežu u četiri dana (130 minuta na terenu), a u Realu jednom tokom cele sezone.

Srbija mu je vratila samopouzdanje, a on je uzvratio rečima kakve retko kada čujemo od fudbalera.

- Izginućemo u Sloveniji - rekao je nekoliko minuta posle meča u Stokhlomu.

Luka Jović
foto: Profimedia

Mnogi su prerano otpisali Jović jer u najmoćnijem klubu sveta nije dobijao šansu. A, njemu tek 24. Lukino vreme tek dolazi.

Još tri godine u Realu...

Ako je suditi po slovu ugovora Luka Jović će i naredne tri sezone provesti u Realu. Srpski as ima potpisan ugovor do leta 2025. godine. Naravno, moguć je i transfer u slučaju da ponuda koje stigne bude adekvatna za kraljevski klub i Jovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track