PERUĐA PRAVI KAMP U BEOGRADU! Italijanski klub vodi dva klinca u svoj kamp
Foto: Privatna Arhiva

talenti

PERUĐA PRAVI KAMP U BEOGRADU! Italijanski klub vodi dva klinca u svoj kamp

Fudbal -

Fudbalski klub Peruđa prvi put u Srbiji se organizuje događaj koji će okupiti momke uzrasta od 15 do 19 godina. Oni će 11. i 12. juna odmeravati snage protiv svojih vršanjaka na terenu FK Avala 1939 u Belom Potoku.

Tokom ova dva dana očekuje se da na terenu FK Avala 1939 bude oko 180 - 200 momaka koji će se potruditi da ostave što bolji utisak. Specijalan gost biće i skaut iz njihove akademije koji će na kraju ovog kampa odlučiti koja dva momka će dobiti priliku da 7 dana budu u Peruđinom kampu u Italiji na probi, pokušavajući da se izbore za svoju šansu.

Cilj ovog projekta je da momci koji vrede, a nisu bili zapaženi u prethodnom periodu, dobiju svoju šansu da pokažu koliko mogu.

Sve utakmice će se snimati modernom kamerom sa veštačkom inteligencijom Veocam. Klubovi koji će biti gosti na ovom događaju su: IMT, Voždovac, Proleter Zrenjanin, Internacional, Ole, BSK Borča, AF Montevideo.

Organizatori su pozvali sve klince u subotu i nedelju da sa početkom 9:30 časova dođu na teren FK Avala 1939 i prisustvuju ovom premijernom događaju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track