TO NIJEDAN OTAC NE ŽELI DA GLEDA! Legendarni fudbaler zbog ĆERKE proživljava teške dane: RAZBIĆU televizor!
Foto: Instagram

nije mu lako

TO NIJEDAN OTAC NE ŽELI DA GLEDA! Legendarni fudbaler zbog ĆERKE proživljava teške dane: RAZBIĆU televizor!

Fudbal -

Majk Oven bivši fudbaler i engleski reprezentativac, priznao je da se boji da gleda ćerku Gemu (19) kako se ljubi i deli krevet s muškarcima u novoj sezoni britanske verzije rialitija "Love Island"

Naime u tom šouu oskudno obučeni, nabildovani zgodni mladi ljudi žive u raskošnoj vili i traže ljubav pod budnim okom brojnih kamera. A ispod čaršava ima i mnogo seksa.

Svake sezone među učesnicima se nađe neko ko je po nečemu, recimo, poznat od dece glumaca i sportista do bivših članova bendova. Ove godine to je mlada Gema.

Iako se dugo trudio da izbegne razgovor o ćerkinom ulasku u svet rialitija, pritisak je očigledno bio prejak, pa je konačno progovorio o nelagodi koju je osetio kada je vidio svoju ćerku kako deli krevet sa nekim muškarcem

"To ni jedan otac ne želi da gleda, zar ne?", rekao je Oven

O tome je razgovarao i sa suprugom Luiz

"Pitao sam Luiz zar stvarno moraju da spavaju zajedno, u istom krevetu. Ona je rekla: "Da". Rekao sam: "Nisam računao na to" - rekao je Owen.

Potom je zapretio.

"Ako bude dodira, mislim da ću baciti nešto na ekran televizora. Ne želim videti da se ljube. Nemojte me terati da to gledam!"

Inače, 19-godišnja Gema - ima vlastitu liniju odeće za plažu i takmičala se za Veliku Britaniju kao dresurna jahačica.

Mlada brineta sebe opisuje kao "zabavnu, koketnu i vatrenu" devojku. Rekla je da je takmičarski raspoložena, ali i sigurna da neće preotimati momke drugim takmičarkama, ako vidi da par ima iskrenu vezu.

Kada je odlučila ući u ovaj rijaliti izjavila je kako njen otac sigurno neće biti srećan zbog te njene odluke.

Bila je u pravu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track