PREVARA VEKA?! Livepul dao 100 miliona za igrača koji ne zna da primi loptu? Rešeta mreže, ali ovaj snimak ga je pokopao (VIDEO)
Foto: EPA/MARIO CRUZ

KAKO JE OVO MOGUĆE?

PREVARA VEKA?! Livepul dao 100 miliona za igrača koji ne zna da primi loptu? Rešeta mreže, ali ovaj snimak ga je pokopao (VIDEO)

Fudbal -

Urugvajac će krajem juna proslaviti 23. rođendan, a postao je najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula

Jirgen Klop je nahvalio Darvina Nunjeza nakon utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfike. Tada je imao priliku da uživo vidi šta ume napadač koji je bio strelac u oba susreta dvomeča protiv Liverpula.

Uprava je podržala odluku Nemca i za Nunjeza je izdvojila 85.000.000 evra i tako oborila klupski rekord koji je "važio" od dolaska Virdžila van Dajka u klub.

Pored obeštećenja, vicešampion Premijer lige i Lige šampiona kroz razne bonuse će ekipi iz Lisabona isplatiti još 15.000.000 evra.

A, pojedini navijači se pitaju da li je Liverpul napravio grešku veka.

Zanimljivo je da je prvo pojačanje nekadašnjeg trenera Borusije i Majnca bio Marko Grujić iz Crvene zvezde, a otkako je Klop stigao u Liverpul 2015. godine klub je gotovo bezgrešno radio prelazne rokove, pogotovo kada je reč o transferima za koje su izdvajane veće sume novca.

Dovođeni su igrači koji su imali važne uloge u kojima su se odlično snalazili. Mnogi nemaju ni crv sumnje da će i Nunjez biti pun pogodak nakon sezone u kojoj je na ukupno 41 utakmici u svim takmičenjima postigao 34 golova.

Međutim, društvenim mrežama kruži video poteza napadača koji ne govore da se radi o prvoklasnom fudbaleru za kojeg je jedan klub spreman da izdvoji ukupno 100.000.000 evra i da mu pritom ponudi platu od blizu 5.500.000 evra (prema pojedinim izvorima).

Pogledajte kako na momente izgleda Nunjez:

Naravno, to je samo jedna strana. Druga je potpuno drugačija i masovnija. Većina ljubitelja fudbala je očarana onime što Urugvajac može da pruži na terenu.

Ovo su najbolji potezi Urugvajca iz prošle sezone:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track