VOJVODINA DOVODI GOLMANA BARSELONE! Lale se ne šale: Novosađani prave PAKLEN tim za narednu sezonu!
Foto: Profimedia

PRELAZNI ROK

VOJVODINA DOVODI GOLMANA BARSELONE! Lale se ne šale: Novosađani prave PAKLEN tim za narednu sezonu!

Fudbal -

Novosadska Vojvodina sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu.

Novo rukovodstvo kluba ozbiljno je prionulo na posao i uveliko se radi na sklapanju tima za predstojeći šampionat Srbije.

Jedna od meta je golman Barselone B Lazar Carević, koji bi uskoro mogao da potpiše za Novosađane, saznaje " Dnevnik"

Rođeni Budvanin sa Kataloncima ima još godinu dana ugovora, koji uključuje i otkupnu klauzulu čak 100.000.000 evra. Ipak dogovor dva kluba je na pomolu i da se Carević može uskoro očekivati u Novom Sadu i to ne kao pozajmljen igrač, već bi potpisao višegodišnji ugovor. Naravno, jasno je da vrtoglava otkupna klauzula u njegovom slučaju nije realnost, saznaje isti izvor.

Lazar Carević
foto: Profimedia

Reč je o nekadašnjem golmanu Grblja koji je u redove španskog giganta stigao sa 18 godina, ali nikada nije stao na gol prvog tima Barse iako se prošlog novembra našao na klupi u meču protiv Selte.

Za B tim Barselone sakupio je 25 nastupa, a na golu seniorske reprezentacije Crne Gore se do sada našao jednom i to na gostovanju Jermeniji prošlog marta.

Rođeni Budvanin sa Kataloncima ima još godinu dana ugovora, koji uključuje i otkupnu klauzulu čak 100.000.000 evra. Ipak dogovor dva kluba na pomolu i da se Carević može uskoro očekivati u Novom Sadu i to ne kao pozajmljen igrač, već bi potpisao višegodišnji ugovor. Naravno, jasno je da vrtoglava otkupna klauzula u njegovom slučaju nije realnost.

Kurir sport / Dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track