ŠOK FOTKE! Napadači izvukli fudbalerku iz auta i BRUTALNO je udarali METALNIM ŠIPKAMA: Vrištala sam od bolova! UZNEMIRUJUĆE!
Foto: Instagram

STRAŠNO

ŠOK FOTKE! Napadači izvukli fudbalerku iz auta i BRUTALNO je udarali METALNIM ŠIPKAMA: Vrištala sam od bolova! UZNEMIRUJUĆE!

Fudbal -

Fudbalerka PSŽ Keira Amrai brutalno je pretučena.

Napad na igračicu dogodio se prošle godine, a ona je tek sada smogla snage da u javnosti progovori o tom teškom trenutku.

Ona je za francuski L'Ekip do detalja opisala kroz šta je sve prošla tokom mučnog perioda.

"Danas je sve drugačije. Morala sam da živom pod strogim obezbeđenjem nekoliko meseci. Nastavljam s povratkom u život, a osvestila sam se oko mnogih stvari. Doživela sam neverovatan napad", počela je svoju ispovest Kjara Amrai koju je u novembru prošle godine nekoliko maskiranih napadača isprebijalo metalnim šipkama po nogama.

"Dva stranca s kapuljačama su me izvukla iz automobila i udarala šipkama po nogama. Mislila sam da ću umreti, vrištala sam od bolova. Pokušala sam da se odbranim. Imam bolna sećanja na tu noć", opisuje dramu fudbalerka i nastavlja:

"Bila sam potpuno izgubljena, zbunjena i slomljenja nakon svega. Trebalo mi je par dana da dođem sebi, ali tek tada je došlo dvostruko više problema. Trauma je još bila sveža, a već sam osetila težinu medijskog pritiska. Uhvatila me oluja očaja", kaže igračica PSŽ.

Za napad na nju optužena je njena saigračica Aminata Dialo, ali takođe se sumnja da iza svega stoji bivši as Barselone Erik Abidal.

Napadači su tom prilikom su navodno vikali “Ti voliš da spavaš sa oženjenim muškarcima”. Sada se sumnja da Abidala sa Hamraui veže nešto više od prijateljstva.

"Bila je to prava zaseda. Napadači su me čekali iz kamiona. Bili su na pravom mestu u pravo vreme. Kako su mogli biti tako dobro informisani", zapitala se fudbalerka.

Keira je bila šokirana i po povratku na teren.

"Kad sam prvi put istrčala na teren čula sam neprijateljsko skandiranje i uvrede s tribina. Bila sam iznenađena, šokirana i uplašena u isto vreme. Nekako sam pokušala to da ignorišem i fokusiram se na utakmicu, ali na kraju sam se srušila od umora i jada", priznala je.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja