PIKE PATI POSLE RASKIDA, OKRENUO SE ALKOHOLU: Oglasio se čak i predsednik Barselone, otkrio je šta se dešava s fudbalerom
Foto: Profimedia

TEŽAK PERIOD

PIKE PATI POSLE RASKIDA, OKRENUO SE ALKOHOLU: Oglasio se čak i predsednik Barselone, otkrio je šta se dešava s fudbalerom

Fudbal -

Đerar Pike prolazi kroz izuzetno buran period života, o kojem je govorio čak i predsednik Barselone

Đoan Laporta, prvi čovek katalonskog kluba, otkrio je da se španski fudbaler proživljava teške trenutke nakon raskida sa Šakirom posle 12 godina veze.

Laporta je poručio da, umesto osuda koje svakodnevno dobija zbog informacije da je uhvaćen u preljubi, Pikeu treba podrška.

- Pike strašno pati. Mi imamo tu sliku kako su igrači slavni, puni novca i imaju sve što žele, ali su oni svi ljudi poput svih nas. Pike je sjajna osoba, jedan od naših kapitena i puno je dao ovom klubu - rekao je Laporta i dodao:

- Prolazi sad kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i prijatno. Pike zaslužuje podršku od navijača Barselone, koji ne bi trebalo da čitaju sve te gluposti tabloida. On je sjajna osoba i trenutno mnogo pati. Svi želimo da mu pomognemo i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje.

Đerar Pike, Barselona
foto: Profimedia

Prema poslednjim navodima iz Španije,pevačica ima želju da se preseli u Majami gde ima kuću i da sa sobom povrede decu, Milana i Sašu.

Prema pojedinim informacijama španskih tabloida koje dolaze do medija širom sveta, Pike nakon raskida živi sam u Barseloni, a često do sitnih sati boravi u noćnim klubovima gde ne izbegava alkoholna pića.

Navodno, društvo mu pravi saigrač Riki Puđ.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track