STANKOVIĆ ZADOVOLJAN RADOM EKIPE NA ZLATIBORU: Predah, pa udarnički u Sloveniju!
Foto: FK Crvena zvezda

crvena zvezda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN RADOM EKIPE NA ZLATIBORU: Predah, pa udarnički u Sloveniju!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da je zadovoljan radom na prvom delu priprema na Zlatiboru, a da ekipu u nastavku očekuje naporan rad u Sloveniji."Imali smo dobre uslove i izvanredno vreme koje nas je poslužilo, nije bilo ni mnogo vruće, tako da smo uspeli da ispunimo sve ono što smo zacrtali. Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi. U Sloveniji ćemo da sa bavimo više taktikom, uigravanjem, imaćemo tri prijateljske utakmice, poslednju sa Zenitom u Sočiju", rekao je Stanković za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde završili su prvi deo priprema na Zlatiboru, a drugi deo obaviće u Sloveniji, gde će boraviti do 4. jula i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

"Prezadovoljan sam, svi su bili na broju, momci koji su bili sa reprezentacijama će nam se pridružiti u Sloveniji, plus jedno ili dva pojačanja već u Sloveniji. Imali smo dobar ritam, mladi su se uklopili, nekome je malo teže palo, nekome nije, ali sve je to normalno", naveo je Stanković.

Zvezda je odigrala prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstva i pobedila sa 2:1. "Uvek težimo da posle sedam dana napornog rada nagradimo momke jednom prijateljskom utakmicom, da odigramo dva poluvremena, ovoga puta smo odigrali dva puta po 30 minuta. Mislim da je sasvim dovoljno, sa nekim igračima nismo želeli da rizikujemo, zadovoljan sam, istrčali su ono što smo zamislili. Imaće sada dan i po, dva, odmora i idemo udarnički u Sloveniju", rekao je Stanković.

Sezona u Super ligi Srbije počinje 9. jula, a odbranu titule Zvezda će početi utakmicom na svom terenu protiv Radničkog.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track