SKANDAL U DUBAIJU! RAMOS SA SUPRUGOM JEO ŠNICLU UVALJANU U 24-KARATNO ZLATO: Javnost u Španiji zgrožena postupkom legende Reala!
Foto: Printscreen/Instagram

obrisana FOTOGRAFIJA

SKANDAL U DUBAIJU! RAMOS SA SUPRUGOM JEO ŠNICLU UVALJANU U 24-KARATNO ZLATO: Javnost u Španiji zgrožena postupkom legende Reala!

Fudbal -

Iako je pri kraju karijere, legendarni španski fudbaler u Parizu zarađuje oko šest miliona evra po sezoni, mada retko igra za PSŽ!

Legendarni španski fudbaler Serhio Ramos, našao se na meti žestokih kritika zbog toga što je sa svojom suprugom Pilar Rubio jeo šniclu uvaljanu u zlato. Javnost u Španiji je zgrožena i stižu osude čak i od Ramosovih prijatelja!

Ramos je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj on i njegova supruga Pilar Rubio, u restoranu u Dubaiju, jedu mesni odrezak, ali specijalno napravljen za njih!

Ovaj komad mesa bio je uvaljan u 24-karatno zlato i vrednost tog obroka je 900 evra, što je za Ramosa naravno prava sitnica. Ništa čudno za fudbalsku legendu koja već 15 godina zarađuje silne milione, ali ta njegova objava se nije svima dopala. Neki su to Ramosu i poručili u komentarima na fotografiju koja je u međuvremenu obrisana!

"Pola radnika u zemlji radi 50 sati kako bi zaradili taj novac", poručio je jedan, dok je drugi dodao kako je takav luksuz "nesposobnost povezivanja empatije s realnošću". Bilo je još mnoštvo negativnih komentara...

Ramos je 16 godina proveo u Real Madridu, bio je dugogodišnji kapiten "kraljevskog kluba" i reprezentacije Španije, a sada nastupa za Pari Sen Žermen. Iako pri kraju karijere, Serhio Ramos u Parizu zarađuje oko šest miliona evra po sezoni, mada retko dobija priliku da igra za PSŽ! Njegova supruga Pilar Rubio, poznata je TV voditeljka u Španiji

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track