PORED OVIH ZVERKI BRZO ĆE ZABORAVITI NA SLUPANI BUGATI: Ronaldov vozni park ostavlja bez daha, GARAŽA GRMI - sve bolje od boljeg!
Foto: Profimedia, Shutterstock

široko

PORED OVIH ZVERKI BRZO ĆE ZABORAVITI NA SLUPANI BUGATI: Ronaldov vozni park ostavlja bez daha, GARAŽA GRMI - sve bolje od boljeg!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta pravi je zaljubljenik u skupocene, brze automobile

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, odličnim partijama koje prikazuje na fudbalskim terenima omogućio je sebi astronomsku zaradu, koju na pravi način zna da iskoristi.

Svi koji prate njegove bravure u fudbalu znaju koliki je ljubitelj automobila, pa se Ronaldo neretko pohvali novom mašinom na četiri točka na svom Instagram nalogu.

Portugalac se trenutno nalazi na odmoru u Španiji i tražio je da mu dostave jednog od njegovih skupocenih automobila tamo, međutim, radnik koji je bio zadužen da ga preparkira ga je slupao njegov "Bugatti " vredan 2,1 milion evra.

Ipak, kada zavirite u njegovu garažu shvatićete zašto će ga Portugalac lako preboleti.

Do sada je kupio više od 25 "zverki". Ovo su neki od automobila najpoznatijih marki koje je Portugalac pazario u proteklim godinama.

PORŠE 911

ŠEVROLET KAMARO

LAMBORGINI AVENTADOR

MERCEDES S65 AMG

MERCEDES AMG GLE63

BUGATI BEJRON

Slupani Bugati nije jedini u njegovoj kolekciji. Naime, Ronaldo je prošle godino kupio Bugatti "Centodieci", automobil koji je samo u 10 primeraka proziveden u svetu. Za samo 2,4 sekunde stiže i do 100 km/h, a za 6,1 sekundu i do 200 km/h, 380 km/h mu je maksimalna brzina. Za njega je platio čak 9,5 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track