FILIPOVIĆ U SLOVENIJI ODMAH NAJAVIO POHOD NA TITULU! Miljan Vesić novi trener golmana, Mihajlović mlada uzdanica! (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

pripreme partizana

FILIPOVIĆ U SLOVENIJI ODMAH NAJAVIO POHOD NA TITULU! Miljan Vesić novi trener golmana, Mihajlović mlada uzdanica! (VIDEO)

Fudbal -

Posle zvaničnog potpisa i obavljenih lekarskih pregleda, novi igrač Partizana, Aleksandar Filipović se letom preko Ljubljane, u prepodnevnim satima, pridružio ekip na letnjim pripremama u Ptuju.

Filipović je odmah po dolasku najavio pohod na titulu, a njegovu izjavu može pogledati ovde:

Filipović je zadužio opremu i dres sa brojem 26 i spreman je da odgovori zahtevima šefa struke šefa Ilije Stolice. Filipović je prve utiske podelio za naš jutjub kanal.

Kiša koja je u ponedeljak uveče padala. osvežila je i teren i vazduh, pa su igrači mogli lagodnije na prvi trening, koji i sam po sebi nije bio težak. Kako su u ponedeljak igrali međusobno na treningu, prepodne je odrađen trening oporavka, nakon čega su usledile i "fudbalske igrice" na terenu. Svoj prvi trening u Sloveniji u poslepodnevnom terminu će imati i Aleksandar Filipović i Samed Baždar.

Sa dolaskom novog stručnog štaba, stigla su i nova imena u stručnom štabu. Posle Nemanje Jovšića, novi trener golmana je Miljan Vesić, dok je od igračkog kadra, iz omladinske selekcije Partizana, priključen i mladi Đorđe Mihajlović.

On je već imao priliku da trenira i putuje sa prvim timom Partizana tokom utakmica Lige konferencije, kao treći golman, nakon odlaska Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track