PATRIK ANDRADE POJAČAVA PARTIZAN! Sunarodnik Rikarda Gomeša dolazi kao slobodan igrač posle sjajne sezone u Azerbejdžanu! VIDEO
Foto: Profimedia

stiže pojačanje

PATRIK ANDRADE POJAČAVA PARTIZAN! Sunarodnik Rikarda Gomeša dolazi kao slobodan igrač posle sjajne sezone u Azerbejdžanu! VIDEO

Fudbal -

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva Patriku Andrade (29), doskorašnji vezista i jedan od najboljih igrača Karabaga, stiže u partizan kao slobodan igrač, a ugovor će potpisati na tri godine, saznaje Telegraf!

Angažovanje sunarodnika najboljeg strelca crno-belih Rikarda Gomeša nije bilo nimalo lako, jer je Andrade slobodan igrač na tržištu i crno-beli nisu bili jedini koji su ga želeli posle odlične sezone u Azerbejdžanu.

Pregovori su trajali prilično dugo, da bi protekle nedelje agent igrača, koji je najviše i “zatezao” sa platom Andradea konačno pristao da doputuje u Beograd. Dogovor sa čelnicima Partizana je postignut i Andrade će pojačati crno-bele.

Tokom karijere, Andrade je branio boje tri kluba sa Zelenortskih ostrva – Sportinga, Deportiva i Benfike, posle čega se obreo u Portugaliji i igrao za Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao i Salgueiroš (tri pozajmice kao igrač Moreiresea).

Usledila je avantura u Bugarskoj, tačnije Černom Moru odakle je i prešao u redove Karabaga. U poslednja dva kluba je bio konstantan i među najboljim igračima, pa je došao i na “radar” Partizana koji je procenio da je vredan angažovanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track