IBRAHIMOVIĆ DOŽIVEO NAJVEĆE UVREDE DO SADA: Da nije mene knjiga bi mu bila prazna!
Foto: Profimedia

IBRAHIMOVIĆ DOŽIVEO NAJVEĆE UVREDE DO SADA: Da nije mene knjiga bi mu bila prazna!

Fudbal -

Oštar na terenu i britak van terena, neponovljivi Zlatan Ibrahimović nikome nije ostajao dužan.

Ali, ponekad se desi i da mu oni koje proziva uzvrate.

Jedan od njih je turski reprezentativac Hakan Čalhanoglu. Zlatan je Turčina nekoliko puta prozvao tokom proslave titule sa Milanom.

Kako se Čalhanoglu zamerio Ibrahimoviću? Tako što je pred start poslednje sezone napustio Milan i otišao u Inter. Time je za Ibrahimovića postao veliki izdajnik.

Turčin je sada odgovorio i bez dlake na jeziku otvoreno rekao šta mislio o Zlatanu i njegovom ponašanju.

"On je čovek od 40 godina, ja ne bih radio ništa od toga u njegovim godinama. Pa nije mu 18 godina. Uvek hoće da je u centru pažnje. Nije dao nikakav doprinos Milanovom osvajanju Skudeta. Skoro nije ni igrao. Radi sve da privuće pažnju navijača. Ne zanima me šta priča, radi se o osobi koja me odmah zvala da izađemo zajedno kad smo obojica u Milanu, ali ga poštujem. Pisao je o meni i u svojoj knjizi, morao je to napisati jer bi knjiga bila prazna. Neću mu odgovoriti, bolje je tako", poručio je Turčin.

Poznavajući Ibrahimovića ova priča se sigurno neće završiti na ovom te će sigurno uskoro uslediti i reakcija švedskog napadača Možda i ove Čalhanogluove reči posluže Ibri kao motivacija da se što pre oporavi i vrati na teren nakon operacije koljena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track