ANDRADE PREDSTAVLJEN U PTUJU: Čim sam čuo da me Partizan želi, nisam dvaput razmišljao
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

PROMOCIJA

ANDRADE PREDSTAVLJEN U PTUJU: Čim sam čuo da me Partizan želi, nisam dvaput razmišljao

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Patrik Andrade izjavio je u Ptuju da je imao i drugih ponuda, ali da se nije dvoumio kada je dobio ponudu crno-belih.

"Glavni razlog zbog kojeg sam ovde je to što je Partizan veliki klub. Ovo je pravi izbor za mene jer Partizan ima sjajne navijače i igra dobar fudbal", rekao je Andrade na zvaničnom predstavljanju u Sloveniji.

Andrade, koji je u Partizan stigao iz Karabaga, potpisao je sa crno-belima trogodišnji ugovor.

"Imao sam i druge ponude, ali kad sam čuo da me Partizan želi nisam razmišljao dvapit i brzo sam doneo odluku", rekao je on i dodao da mu je i u toj odluci pomogao i sunarodnik sa Zelenortskih ostrva, napadač Partizana Rikardo Gomeš.

"Čuo sam se sa Rikardom i on je deo slagalice u odluci da dodjem ovde. Objasnio mi je sve o klubu, gradu, navijačima i olakšao mi je odluku", dodao je Andrade.

On je istakao da želi da pomogne Partizanu da osvoji trofeje.

Patrik Andrade
foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

"Spreman sam, ali moram da se priključim treninzima, da upoznam tim i da vidim šta od mene zahteva i trener i tim", naveo je Andrade koji će u Partizanu nositi dres sa brojem sedam.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da ima velika očekivanja od Andradea i dodao da veruje da će on biti jedan od najbitnijih igrača tog kluba.

"Podigli smo lestvicu i želimo da nastavimo u tom ritmu. Patrik je igrač koji nam je potreban za najviše ciljeve, igrač koji je bio najveća želja ovog prelaznog roka, igrač koji je okarakterisan kao primarni cilj i pozicija koja treba da donese prevagu i možda ono što nam je u prethodnim godinama nedostajalo", rekao je Iliev.

"Njega krasi karakter pobednika, uz sve ostale kvalitete koje će svi videti. On je pobednik, a takvi nam trebaju", dodao je on.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track