RIŠAIRO JE DOBIO DRUGU ŠANSU ZA NOVI ŽIVOT U ZVEZDI: Srećan sam zbog golova! Svi se lepo ponašaju prema meni! (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

povratak otpisanog

RIŠAIRO JE DOBIO DRUGU ŠANSU ZA NOVI ŽIVOT U ZVEZDI: Srećan sam zbog golova! Svi se lepo ponašaju prema meni! (VIDEO)

Fudbal -

Holanđanin sa srpskim pasošem veruje da su pred njim lepši dani

Rišairo Živković je sa dva gola protiv slovenačkog prvoligaša Bravo (2:1) dobio priliku za novi život u Crvenoj zvezdi. Momak koji je prošlog leta došao kao veliko pojačanje nije prikazao ni delić svojih mogućnosti, pa je veliki broj navijača bio razočaran.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Golovi u prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji bili su efektni. Trener Dejan Stanković bio je oduševljen viđenim, a Rišairo je veliku podršku dobio od saigrača.

- Ekipa je prvih 60 minuta delovala dosta dobro, ali nismo postigli golove. S druge strane, rival je posle čudnog penala poveo, ali dobro... Kad sam ušao sa klupe, posle svega minut vremena sam postigao gol. U poslednjim minutima meča sam postigao i drugi pogodak, tako da sam bio izuzetno srećan zbog golova i trijumfa - počeo je Živković.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Primetna je bila velika podrška koju je brzonogi napadač dobio od strane saigrača i stručnog štaba koji su bili izuzetno srećni zbog njegovih golova.

- Dobro sam se uklopio u grupu. Svi se odlično ponašaju prema meni, kao i ja prema njima, tako da mi je izuzetno drago što su bili srećni mojim izdanjem na meču. Normalno je da se bodrimo međusobno, to je dokaz dobre atmosfere.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zadovoljan je Živković načinom na koji teku letnje pripreme.

- Prvi deo priprema smo odradili na Zlatiboru, bio je lakši tempo. Žao mi je što sam se razboleo za tu poslednju utakmicu tamo, pa nisam mogao da igram. Potom dolazak u Sloveniju i fenomenalni uslovi kojima smo izuzetno zadovoljni. Vreme nas služi, tereni gde treniramo su sjajni, stadion na kom smo igrali utakmicu takođe - podvukao je Živković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track