PROMENE U PARTIZANU: TRAILOVIĆ NA ČELU SC TELEOPTIK! Novi direktor marketinga Velanac prionuo na posao, sprema ozbiljne projekte!
Foto: Starsport©

kurir otkriva

PROMENE U PARTIZANU: TRAILOVIĆ NA ČELU SC TELEOPTIK! Novi direktor marketinga Velanac prionuo na posao, sprema ozbiljne projekte!

Fudbal -

Sportski centar Partizan-Teleoptik od septembra će imati novog prvog čoveka, odnosno predsednik celog sportskog centra u Zemunu, ali i FK Teleoptik, filijale crno-belih, biće dugogodšnji i ugledni član Upravnog odbora Partizana Dragan Trailović.

Partizan, Skupština, Dragan Trailović
foto: Dragan Kadić

Dosadašnji predsednik Koviljko Hajder odlazi u penziju, pa su čelnici kluba iz Humske ulice postigli saglasnost da je Trailović najbolje kadrovsko rešenje za SC Partizan-Teleoptik.

Prethodno je posle duže vremena došlo i do promene u klupskom marketingu, a novi direktor je Dragan Velanac, koji je bio zadužen za odnose sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA). Velanac je već prionuo na novi posao i priprema nekoliko ozbiljnih projekata. Donedavni direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović baviće se saradnjom s UEFA, tako da je na tim pozicijama na neki način došlo do rokade.

Usijanje dana, Mladen Radulović, Mladen Mijatović
foto: Kurir

Da su promene dobrodošle u mnogim segmentima klupskog delovanja vidi se i po sve boljoj medijskoj pozicji Partizana, pogotovo od kada je u upravu kluba kooptiran poznati televizijski novinar Mladen Mijatović. Do njegovog angažmana, crno-beli su bili praktično u medijskom zapećku u odnosu na glavnog rivala Crvenu zvezdu, ali je sada situacija bitno popravljena.

Partizan, Liga konferencija, žreb, Miloš Vazura, Dragan Velanac
foto: Printskrin

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odlično sagledava kompletnu situaciju, pogotovo što vicešampion Srbije, uostalom kao i šampion Crvena zvezda, nije u sjajnoj finansijskoj situaciji, pa je štednja potrebna na svim nivoima. Zaposleni koji obilato koriste pogodnosti koje pruža Partizan, moraće u narednom periodu mnogo više da rade, a manje da uživaju. Jednostavno, došla su takva vremena, u kojima će svakako biti potrebna i nova “sveža krv”.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track